cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Kim Hansen

Saxkjøbing Avis

Stegt flæsk ad libitum fredag 31. juli

Sakskøbing Handelsstandsforening har af politiet og Guldborgsund Kommune fået lov til at holde den årlige Saxine Festivalen, hvor der bliver spist stegt flæsk ad libitum i Søndergade.
30. juni 2020 kl. 15:22 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

SAKSKØBING Politiet og Guldborgsund Kommune har givet "grønt lys" til Sakskøbing Handelsstandsforening om at holde den årlige Saxine Festival med 500 deltagere, hvis corona-reglerne om at holde afstand på mindst én meter, bruge håndsprit m.m. bliver overholdt.

Ud fra den tilladelse har Sommerudvalget i Sakskøbing Handelsstandsforening besluttet at gennemføre festivalen fredag 31. juli klokken 18.00, da man mener, at folk trænger til lidt "socialt samvær", meeen dog kun med 250 deltagere for at være på den sikre side.

På grund af corona-situationen og tidspres til arrangementets afholdelse er prisen i år, sat ned fra de normale 75 kroner til kun 50 kroner. Billetterne kan kun købes hos Hermann Kop og Kande i Søndergade eller bestilles på telefon 54 70 47 52 med afhentning senest fem dage efter ... og bliver solgt efter princippet "først til mølle". Første salgsdag er tirsdag 30. juni.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce