cookie-og-privatlivspolitik
På billedet ses Søren Roug, der stopper i XL-Byg, direktør Kim Nielsen og den nye daglige leder af byggemarkedet Søren Agerbo.
På billedet ses Søren Roug, der stopper i XL-Byg, direktør Kim Nielsen og den nye daglige leder af byggemarkedet Søren Agerbo.
Foto: Kim Hansen

Saxkjøbing Avis

Stopper i XL-Byg

Efter knap 28 år i XL-Byg stopper Søren Roug, men den nye daglige leder af byggemarkedet er allerede fundet intent, nemlig Søren Agerbo.
24. februar 2021 kl. 07:24 Af Saxkjøbing Avis

SAKSKØBING XL-Byg i Sakskøbing skal have ny daglig leder, da Søren Roug stopper med udgangen af februar 2021.

- Efter knapt 28 år på Sakskøbing Trælast, har jeg valgt, at det er tid til at prøve noget nyt. Jeg er glad for at have oplevet og været en del af udviklingen af Sakskøbing Trælast til det, den er i dag, siger Søren Roug og fortsætter:

- I den forbindelse vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke kunder, forretningsforbindelser og ikke mindst kollegaer for nogle fantastiske år.

En helt særlig tak til Pia og Kim for den tillid, de har vist mig igennem alle årerne. Vi har haft et godt team og samarbejde, samt en masse hyggelige personaleture/oplevelser, slutter Søren Roug.

De to indehavere af XL-Byg i Sakskøbing, Pia og Kim Nielsen, har kun rosende ord til overs for Søren Roug og udtaler:

Annonce

- Søren Roug blev ansat 1. april 1993. De første år som sælger i byggemarkedet og de sidste mange år som leder af byggemarkedet.

Efter sidste sommer at have rundet de 50 år, mente Søren at tiden var inde til at prøve noget nyt og derfor forlader han "familien" ved udgangen af februar måned.

- Vi ønsker ham alt muligt held og lykke i hans nye job. I disse corona-tider er vi tvunget til at tage afsked med Søren Roug internt, men vi er sikre på, at både vi og kunderne jævnligt kommer til se Søren i butikken.

- Vi er dog glade for, at vi har kunnet finde den nye leder af byggemarkedet i egne rækker, det bliver nemlig Søren Agerbo, som har været ansat i syv år i byggemarkedet, slutter Pia og Kim Nielsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE