cookie-og-privatlivspolitik
Torsdag er der 50-års jubilæumsreception hos Storstrøms Møntklub på Saxenhus.
Torsdag er der 50-års jubilæumsreception hos Storstrøms Møntklub på Saxenhus.
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Storstrøms Møntklub runder 50 år

Klubbens navn var oprindeligt Lolland-Falsters Numismatiske Forening, men nu hedder den Storstrøms Møntklub. Basen er stadig i Sakskøbing.
02. september 2020 kl. 05:52 Af Kim Møller Pedersen

SAKSKØBING I foråret 1970 havde en lille kreds af møntsamlere besluttet at stifte en møntklub, og det skete 2. september 1970 på Hotel Saxkjøbing. Det blev senere til Storstrøms Møntklub, som nu er på vej mod et 50-års jubilæum. Fra starten blev Erik Hansen den første formand efterfulgt af Ole Jørgensen, og de første år var Hotel Saxkjøbing en fast base for klubben. Senere har der været holdt klubmøder overalt i det gamle Storstrøms Amt, og fra 2008 har klubben været fast på Saxenhus. Det er også her, klubben torsdag fejrer jubilæet med reception fra klokken 17 til 19 for medlemmer, møntvenner og samarbejdspartnere. Der bliver på dagen udgivet en jubilæumsmedalje i sølv og bronze.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE