cookie-og-privatlivspolitik
Apotekervænget.
Apotekervænget.
Foto: Kim Hansen

Saxkjøbing Avis

Stort boligrenoveringsprojekt sendt i udbud

Nu kan man byde ind, hvis man ønsker at medvirke til renoveringen af de almene boliger i Apotekervænget i Sakskøbing
25. august 2020 kl. 09:20 Af Jakob Poulsen

SAKSKØBING Den længe ventede renovering af en række af Sakskøbing Boligselskabs almene boliger i Apotekervænget er rykket lidt nærmere.

Forleden blev renoveringsprojektet sendt i offentligt udbud af Boligkontoret Danmark, som Sakskøbing Boligselskab er en del af. Der er tale om et totalrådgivningsudbud, som udover projektet i Apotekervænget også omfatter to opgaver for Nakskov Almene Boligselskab i Rosenparken i Nakskov. Byderne kan altså ikke sige ja til det ene uden at tage det andet med også.

I Sakskøbing drejer det sig ifølge udbudsbekendtgørelsen om en såkaldt støttet renovering af de eksisterende boligblokke, herunder klimaskærm, samt en ombygning af eksisterende stueplansboliger til tilgængelige boliger.

Folketidende har tidligere skrevet om projektet, og udover at skabe bedre adgang til 24 boliger i stueplan skal alle vinduer og døre, som ikke er udskiftet indenfor de sidste fem år, skiftes. Der skal blandt andet også sættes mere belysning op i området for at øge trygheden.

Ifølge udbudsbekendtgørelsen skal totalrådgiveren tage sig af færdigprojektering, udbud, byggeledelse, tilsyn, aflevering og førsteårs-gennemgang.

Annonce

Der er tale om et såkaldt begrænset EU-udbud, og Boligkontoret Danmark udvælger op til fem ansøgere, som bliver opfordret til at afgive et konkret tilbud på arbejdet. Først derefter besluttes det, hvem der får opgaven.

Det fremgår også, at der er krav om sociale klausuler i udbudsmaterialet. Ansøgerne skal have gennemført mindst to tilsvarende projekter som totalrådgiver indenfor de seneste fem år, så man er sikker på, at de har kapacitet til at løfte opgaven.

Sidste frist for at byde på arbejdet eller søge om det er 14. september klokken 12. Det ventes, at de, der derefter prækvalificeres til at afgive tilbud, vil blive udpeget 25. september.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE