cookie-og-privatlivspolitik
Stemningsfuld belysning til stemningsfuld musik.
Stemningsfuld belysning til stemningsfuld musik.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

To koncerter med afslappende elektronisk musik

I weekenden spiller Flemming Christian Hansen i både Rødby og Sakskøbing.
09. september 2021 kl. 06:00 Af Saxkjøbing Avis

SAKSKØBING Lørdag 11. september kl. 16.30 er det tid til hans fjerde koncert denne sommer i Gongladen ved Rødby. Koncerten hedder "Singing Landscapes", og musikken er - som titlen siger - fuld af syngende fraser og klange med en baggrund af de lydskulpturer, Flemming har arbejdet med siden udgivelsen af albummet "Time Incantations" sidste år.

Man kan komme ind fra klokken 16 og nyde et glas vin eller danskvand, mens man kigger på Gongladens udstilling af Britt Brogaards malerier. Koncerten er gratis, men man er velkommen til at give et beløb i frivillig entré, hvis man kan lide musikken. Som altid ved de uformelle koncerter i Gongladen kan man snuppe en madras eller en hængekøje og lytte til musikken derfra.

Søndag 12. september er koncerten i Sakskøbing Kirke kl.okken 20. Det er en koncert i serien af Slap-af-koncerter, hvor publikum opfordres til at lægge sig på en kirkebænk eller på medbragte liggeunderlag og synke ind i den stemningsfulde musik med udsigt til de smukke hvælvinger. Musikken vil sandsynligvis ligne lørdagens, men da Flemming improviserer alt, hvad han spiller ved disse koncerter, kan man aldrig vide, præcis hvor musikken fører hen. Der er gratis adgang til koncerten, og dørene åbnes klokken 19.30. KhKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE