cookie-og-privatlivspolitik
Sådan ser de nye Hummel jakker ud som medlemmer får i gave i forbindelse med korpsets 60-års fødselsdage.

3

Billeder

Sådan ser de nye Hummel jakker ud som medlemmer får i gave i forbindelse med korpsets 60-års fødselsdage.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Tour de medlemmer - besøg med goodie bags

Det var goodie bags med slik, chips, sodavand, en fastelavnsbolle som blev afleveret til medlemmerne.
26. februar 2021 kl. 07:24 Af Saxkjøbing Avis

SAKSKØBING Lørdag 13. februar drog seks personer fra bestyrelsen i Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band rundt på tour med færdig pakkede goodie bags til alle medlemmerne i korpset, fortæller Brigitte Zeuthen Larsen, der er orkesterleder og hun fortsætter:

- Det var goodie bags med slik, chips, sodavand, en fastelavnsbolle, og en lille hilsen. En hilsen om at vi savner at kunne mødes og spille sammen ... alle sammen. På grund af covid-19 og nedlukning foregår undervisning og diver møder online via zoom, så der er intet sammenspil eller optræden for tiden.

- Goodie bags´ene var lavet af diverse mad og drikkevarer, som har været indkøbt tidligere. Disse varer skulle have været brugt henholdsvis til vores fødselsdagsfest, juleafslutning, samt øveweekend, som vi plejer at have faste tidspunkter om året. Men dette har jo ikke kunne ladet sig gøre grundet corona nedlukning. Og for at disse produkter ikke skulle gå til spilde, blev dette arrangeret.

- Det var dog noget, som krævede noget af en planlægning ... som blev opdelt i tre ruter. En rute gik mod Maribo og Vestlolland. En mod Sakskøbing, Guldborg og retur mod Nysted og endelig en mod Østlolland og Nykøbing Falster, Stege og Næstved. Jo, medlemmerne i korpset er spredt vidt rundt om, men vi gjorde det gerne, og det bragte vildt meget glæde at hilse på dem alle igen. De havde fået en meddelelse om, at vi ville komme, så flere steder, var vi ventet med spænding. Virkelig en fantastisk dag.

- I samme besøg skulle alle medlemmerne prøve en ny Hummel jakke, som bliver en gave til dem i forbindelse med Sakskøbing Tambourkorps & Brass Bands 60-års fødselsdag i år. Det bliver en fritidsjakke med vores logo, som gerne skulle bruges, når vi er ude til diverse arrangementer samt i fritiden. Der bliver i bestyrelsen arbejdet på højtryk med logoet på jakken. Den skulle gerne være klar til alle medlemmer, når vi endelig må mødes og optræde og spille sammen igen. Vi ser meget frem til at skulle fejre vores 60 års fødselsdag 23 oktober, slutter Brigitte Zeuthen Larsen. Kh.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE