cookie-og-privatlivspolitik
Det er først søndag 29. oktober, der er premiere på hjemmebane i Sakskøbing Sportscenter for SSHK's kvinder i Kvalifikationsrækken.
Det er først søndag 29. oktober, der er premiere på hjemmebane i Sakskøbing Sportscenter for SSHK's kvinder i Kvalifikationsrækken.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Saxkjøbing Avis

Tre point ud af fire mulige

Sakskøbing-Slemminge HK's flagskib, kvinderne i Kvalifikationsrækken, har med to spillede kampe taget hul på håndboldsæsonen 2020/21.
18. oktober 2020 kl. 05:58 Af Manfred Sørensen

Annonce

I det første opgør blev det til en sejr over det andet lokale Lolland-Falster-mandskab i rækken. Horbelev blev i egen hule besejret med 19-16, og i kamp nummer torsdag i forrige uge blev det til 25-25 på udebane mod Lynge/Broby. Her blev det ene point sikret i sidste sekund på et tremeterkast!

Det skal blive spændende at følge, hvor godt trænerduoen Trine Stryger/Rikke Jensen og spillerne kan gøre det i denne sæson. Sæsonen 2019/20 sluttede jo brat med en suspendering på grund af forårets corona-pandemi. Her indtog SSHK'erne efter 17 spillerunder en fjerdeplads, der i de tre manglende kampe, der jo så ikke blev spillet, måske kunne have være konverteret med en tredie- eller sågar andenplads.

Men det er fortid nu. Og første gang hjemmepublikum kan opleve de grønne i aktion hjemme i Sakskøbing Sportscenter er torsdag 29. oktober, hvor Raklev G&I kommer på besøg.

Det resterende program for SSHK inden jul er som følge: 5. 11. SSHK - Raklev, 10.11. Roskilde - SSHK, 15.11. SSHK - Københavns Håndbold, 19.11. FK Odsherred - SSHK, 26.11. Løve-Høng - SSHK, 3.12. SSHK - BK Ydun, 6.12. SSHK - Holbæk Jernløse Stenhus og 12.12. Dalby - SSHK.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce