cookie-og-privatlivspolitik
Kan B. Frem-spillerne også juble over scoringer og måske en sejr på søndag?
Kan B. Frem-spillerne også juble over scoringer og måske en sejr på søndag?
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Tre spillerunder tilbage: Hvem bliver sekstetten?

Afgørelsen i Lolland-Falster Seriens grundspil nærmer sig afslutningen og spændingen om hvem der kommer med i henholdsvis forårets opryknings- og nedrykningsspil stiger.
15. oktober 2020 kl. 06:59 Af Manfred Sørensen

Annonce

ØSTLOLLAND Der resterer nu tre spillerunder i grundspillet for de 14 mandskaber i Lolland-Falster Serien. Herefter skal boet gøres op - nummer 1 til 6 ryger i forårets oprykningsspil, mens de resterende 8 klubber skal spille om nedrykning til Serie 1.

Og det er naturligvis stor spænding om, hvilke hold, der kan sikre sig en plads blandt de seks øverste. Set med lokale briller er B. Frem og DMI vel selvskreven til oprykningsspillet, mens både ØUB og TGB for svært ved at komme med i det fine selskab. Det er nok mere sandsynligt, at det for de to klubber bliver tale om forårets nedrykningsspil. Men det vil de kommende uger give et svar på.

I den kommende weekend venter der flere spændende kampe.

Lørdag klokken 13.30 tager DMI på hjemmebane imod bundholdet fra Systofte. Gæsterne bør ikke kunne drille hjemmeholdet - det virker falstringerne simpelthen for harmløse til. Forleden tabte Systofte 0-4 i Sakskøbing til B. Frem.

Netop B. Frem skal først i ilden søndag. På hjemmebanen JP Air Tech Arena gælder det klokken 10.45 NFC. Og selv om det er tale om NFC's 3. hold kan det godt blive en vanskelig opgave. NFC stiller nemlig med talentfulde unge spillere krydret med gamle, rutinerede divisionsrotter. Så B. Frem er advaret.

TGB skal lørdag på en svær opgave. På udebane venter rækkens duks fra Maribo. Det vil være en overraskelse, hvis de gule for noget med hjem fra det opgør, der fløjtes op klokken 13.30.

Derimod er der gode muligheder for, at ØUB kan øge pointkontoen. På søndag klokken 10.45 får Øster Ulslev-drengene besøg af NFB, der hører til i bunden af rækken.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce