cookie-og-privatlivspolitik
2018-05-11-Copyright: PF Anders Knudsen, LF folketidende, Nykøbing.
Sakskøbing.
Sakskøbing Hotel ligger på Torvet i sakskøbing med en have der skal renoveres
I anledningen af demensugen, vil der være forskellige aktiviteter i gadebilledet.
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Uge 19 er udnævnt til demensuge

I den anledning vil nogle af Ældre Sagens bestyrelsesmedlemmer i Sakskøbing være at finde i midtbyen fredag 14. maj klokken 14-16.
11. maj 2021 kl. 19:58 Af Saxkjøbing Avis

SAKSKØBING - Vi vil gøre opmærksom på opstart af ny aktivitet for hjemmeboende med demens og deres pårørende. Det bliver muligt at spille kroket på det grønne areal bag ved Saxenhus, og når sommeren går over i efterår, kan vi rykke ind i et lokale på Saxenhus, hvor vi kan have forskellige aktiviteter, blandt andet FittLight, som vil blive demonstreret og med mulighed for at prøve det selv. Disse aktiviteter gør, at I kan komme lidt hjemmefra og få en hyggelig stund med ligestillede.

Det fortæller Mette Thomsen fra Ældre Sagen og fortsætter:

- For at fejre at vi går mod lysere og forhåbentlig tryggere tider, vil vi forsøge at skabe en god stemning. Frivilligkoordinatorerne i Guldborgsund har i den anledning sørget for, at vi får en musikant, Kasper, der kan skabe liv i bybilledet. Desuden stiller de med en grill, og Inger og Bjarne til at betjene den. Det giver mulighed for at servere gratis pølser, da Rema og SuperBrugsen venligst donerer disse.

Nogle af byens cykelpiloter stiller sig også til rådighed og giver gerne en tur til dem, der måtte have lyst.

Har du ikke mulighed for at møde op denne dag, eller vil du hellere tilmeldes mere anonymt, er du altid velkommen til at kontakte Mette Thomson, mobil 2548 3885, mail flena@mail.dk

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE