cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Vær med og gør en forskel

Bestyrelse - Vi opfordrer alle, der ønsker, at Sakskøbing skal være en levende og attraktiv by at bo i om at møde op.
22. marts 2019 kl. 08:02 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Sakskøbing Turistforening holder generalforsamling torsdag 28. marts klokken 19 på Saxenhus i Sakskøbing.

Alle kan være med i turistforeningens arbejde med at hjælpe turister og beboere med at finde de gode oplevelser og aktiviteter i og omkring byen. Et vigtigt arbejde der er medvirkende til at sikre, at Sakskøbing fortsat vil være en levende og attraktiv by til glæde for borgere og turister.

Alle kan bidrage, og jo flere der er med, jo mere kan der udrettes. Man kan deltage som medlem af bestyrelsen, eller i en arbejdsgruppe til et eller flere projekter af kortere eller længere varighed. Eller man kan hjælpe til ved at løse en eller flere konkrete opgaver.

Hvis der var flere aktive i turistforeningen, kunne der for eksempel laves en beskrivelse af de forskellige naturområder, der er omkring Sakskøbing, forslag til gode vandre- og cykelture på dansk, svensk, tysk og engelsk. Man kunne også arrangere kapsejladser på fjorden for både bygget af genbrugsmaterialer og for havkajakker, og man kunne også lave en god legeplads til børnene.

Måske man kunne lave en Sakskøbing web-side, arrangere torvedage aller anden underholdning med musik eller måske gadecirkus. Der kunne måske også søges fondsmidler til at gennemføre projekterne for eller noget helt andet...

Fra bestyrelsen lyder det:

- Vi opfordrer alle, der ønsker, at Sakskøbing skal være en levende og attraktiv by at bo i om at møde op.

På generalforsamlingen skal vi også helst have valgt mindst et nyt medlem til bestyrelsen. Den består i dag af en fra Handelsstandsforeningen og tre tilflyttere, som ikke har det store lokalkendskab, foruden to der stopper i bestyrelsen til generalforsamlingen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce