cookie-og-privatlivspolitik
Her er hele flokken, som har leveret materiale til Historiske Beretninger nummer 9, samlet til bogpræsentation hos Bog og Idé Sakskøbing.

2

Billeder

Her er hele flokken, som har leveret materiale til Historiske Beretninger nummer 9, samlet til bogpræsentation hos Bog og Idé Sakskøbing.
Foto: Jan Knudsen

Saxkjøbing Avis

Vagn fik sin bog og sin signatur

Traditionen tro var endnu en bogpræsentation fra Forskergruppen Støvmidernes side lagt hos Bog og Idé. Og her var der lige så traditionelt besøg af Vagn Nielsen.
22. november 2018 kl. 08:30 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

Når der er nye Historiske Beretninger, så er Vagn Nielsen klar. Sådan er det hver gang, Forskergruppen Støvmiderne sender endnu en af de populære beretninger "på gaden", og sådan var det selvfølgelig også forleden.

Her sørgede Erik Petersen for, at der blev leveret den nødvendige signatur til den bog, som Vagn Nielsen har set frem til at købe. Han er nemlig "stamkunde" hos Støvmiderne. Det er han ikke ene om, og derfor er det nok værd at nævne, at til januar går arbejdet med Historiske Beretninger nummer 10 så småt i gang.

kmpKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce