cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Valg til menighedsråd

Fire sogne slås sammen til to. Det betyder farvel til sognepræst.
09. juni 2020 kl. 09:30 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

RADSTED - Valg til menighedsråd nærmer sig og i Radsted-Tårs og Majbølle-Vigsnæs er der næsten samtidig ændringer i dagligdagen, da de fire sogne pr 1/9 slås sammen under to menighedsråd i ét pastorat. De to menighedsråd vil arbejde sammen om kirkemusikere, præster og visse arrangementer - fortæller Sidsel Jønck, formand for Radsted-Tårs menighedsråd og fortsætter:

- Som en del af processen betyder det et farvel til Bendicht Mader som sognepræst pr. 1/9. Han vil stadig at være at finde i Tårs, da han bliver boende i præstegården. Bendicht Mader vil fremover fungere som stiftsvikar. Derfor er menighedsrådene ved at ansætte en ny sognepræst for det nye pastorat Majbølle-Radsted-Tårs-Vigsnæs. Den nye præst får bopæl i ny indkøbt bolig i Guldborg, der er pastoratets største by.

Det nye pastorat vil pr. 1/9 blive betjent af provst Johannes Kristensen og den nye præst i samarbejde.

Tirsdag d. 9/6 er der informationsmøde om valg til menighedsrådene i henholdsvis Radsted Kirke og Majbølle kirke kl. 19. Her er mulighed for at høre mere om det nye der sker og stille spørgsmål til både sammenlægningen og menighedsrådsarbejdet - slutter Sidsel Jønck.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce