cookie-og-privatlivspolitik
Team Elnegaards dansere og frivillige "lokoførere" tog førstepladsen og de 2.500 kroner.

118

Billeder

Team Elnegaards dansere og frivillige "lokoførere" tog førstepladsen og de 2.500 kroner.
Foto: Ingrid Riis

Saxkjøbing Avis

Vandrepølse, tog og rensdyrhug

BILLEDSERIE: Det største LF-juleoptog trak igen flere tusinde til Sakskøbings midte.
16. december 2019 kl. 08:48 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING En gennemført og i øvrigt ganske klimavenlig polarekspres med masser af glad nissedans i enden. Det var svært at stå for - ikke mindst i dommerkomitéen ved årets helt store juleoptog i Sakskøbing. Derfor endte Team Elnegaards dansere og tungtskubbende "lokoførere" også med en velfortjent førsteplads og 2.500 kroner.

Lige efter huggede karate-rensdyrene fra Sax-Karatecenter en andenplads og dermed 1.500 kroner i præmie. Sakskøbing-Slemminge Håndboldklubs "boldbanditter" med kranier og banditskib tog sig af tredjepladsen og 1.000 kroner i præmie. "Mest fantasifulde" indslag leverede Åbent Landbrug med en vandrepølse, en leverpostejstrækvogn og kreative anvisninger til udskæring af gris. Alle 38 indslag var som sædvanlig oppe på den helt store karamelklinge, og heldigvis nåede det store juleoptog lige at klemme sig ind og gøre sig til i strålende decembervejr mellem formiddagens regnrusk og eftermiddagens tiltagende blæsevejr.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce