Annonce
Ugeavisen Lolland

Vandt både guld og sølv

Rita Murauskiene foran sine diplomer og medaljer. Foto: Privat

Rita Murauskiene fra Sakskøbing har vundet guldmedaljen i "DM i massage 2021" og fik sølvmedaljen i stolemassage i "VM i massage 2021".

SAKSKØBING I de sidste to år har Rita Murauskiene vundet guldmedaljen i "DM i massage 2019 og 2020". Man vil næsten ikke tro det, men Rita har igen vundet guldmedaljen i "DM i massage i 2021".

Rita Murauskiene er ejer af Aveda massageklinik i Søndergade, Sakskøbing. I 2021 stillede Rita også op til "DM i massage", dette foregik i Næstved. Rita vandt igen tre guldmedaljer. Hun stillede op i kategori Wellness massage og Thai massage, hvor hun vandt guldmedaljer i begge kategorier. Til sidst var hun i finalen, og her vandt hun igen guldmedaljen.

- Jeg kunne ikke selv tro på, at jeg kunne vinde igen, da jeg i to år i træk har været Danmarksmester i massage. Jeg er rigtig stolt og glad for at holde den status et år mere, fortæller Rita Murauskiene og fortsætter:

- Det var et spændende, lærerigt og dejligt arrangement. Jeg vil anbefale, at alle som arbejder med kroppen at komme og være med til næste års arrangement. I "DM i massage" er der en mulighed for, at massørerne kan udvikle sig fagligt, blive inspirerede og møde andre mennesker, som har fælles interesser for massage. Desuden vil jeg gerne invitere massageterapeuter til at stille up i "VM i massage", som er også et fantastisk arrangement med en mulighed at vise sin massageteknik og se andre teknikker og møde andre behandlere, som kommer til Denmark fra hele verden til dette arrangement, siger Rita Murauskiene.

Dette år var virkelig en succes for Rita Murauskiene. I juni måned har hun vundet sølvmedaljen i stolemassage i "VM i massage 2021", der foregik i København.

Efter sommerferien arbejder Rita Murauskiene igen i klinikken, og hun vil gerne invitere jer alle for at fejre Verdens Wellness-Weekend i Sakskøbing.

Til årets Frugtfestval 18. og 19. september fra klokken 10.00 til 14.00 hos Aveda massageklinik i Sakskøbing vil der være mulighed for at lave yoga, få en snak om sund kost, prøve lidt Bambus massage og lære selv at lave ansigtsmassage og kropsmassage. Der kommer flere andre massører, som vil hjælpe jer med at lære at forstå sin krop og sjæl - og hvordan vi kan skabe en sund balance i hverdagen. Arrangementet er gratis, I kan tilmeldes med sms på telefon 52 65 16 68 - og I kan finde mere information på Aveda massageklinik Facebook-side.

Verdens Wellness Weekend bliver holdt udendørs, så vi håber, at det bliver en dejlig dag uden regn, og vi vil opleve en masse glæde og velvære sammen. Desuden er der denne weekend også frugtfestival, så kom og oplev vores dejlige by Sakskøbing.

- Til sidst, husk at passe godt på jer selv og book en tid til massage, slutter og smiler Rita, som er Danmarksmester i massage 2019, 2020 og 2021. Kh

  • Rita Murauskiene foran sine diplomer og medaljer. Foto: Privat
Annonce
Annonce
Annonce
Guldborgsund

Sofie Amalie lever med en livslang gæld

112

Færgerejsende fanget: Havde farlig genstand gemt i tasken

Sundhed

Foruroligende kortlægning: Her er risikoen for tidlig død voldsom

Sport

Ny landsholdstrøje overrasker med lokal detalje

Lolland

Opråb fra sognepræst: Risiko for, at kirken lukker

Guldborgsund

110 nye boliger på vej: - Jeg må lige knibe mig selv i armen

112

Alt, alt for hurtigt: Bilist kørte 91 km/t inde i byen

Sport

Få måneder før OL: To NFH-spillere udtaget til landsholdet

Vejret

Lunefuldt forårsvejr bringer regn og blæst - og en smule sol

Indland

Cirka 840 kilo narko er fundet ved Sjællands Odde

Indland

Gør klar til massiv oprustning mod ny pandemi

Erhverv

Snart sparkes kæmpebyggeri i gang: - Samarbejdet er fremragende

Guldborgsund

Truet træleopard bidt ihjel: - Helt ekstremt øv

Sport

Ærlig cheftræner efter nederlag: - Vi kan ikke bare krølle Skive sammen

Guldborgsund

Nyt telefonbedrageri: Sådan snød de hævekortet fra ældre

Annonce
Annonce
Erhverv

Prisvindende lokal møbelproducent begæret konkurs

112

Nu udrustes vores lokale politi med strømpistoler

Sport

Spændende pokallodtrækning: - TSØ skal møde gamle kendinge

Guldborgsund

Derfor fløj kampflyene over Falster

112

Forsøgte at stikke af fra politiet: Forklaringen fandt de på hans bopæl

112

Tiltalt for drab på spædbarn vil skilles

Guldborgsund

Her er de udfordret af opkørte stier