cookie-og-privatlivspolitik
Uddeler i SuperBrugsen Per Frederiksen har investeret tre gange 10.000 kroner i Easyshopper-lifte til sine tre kasser. Han har haft de små elevatorer på prøve siden jul, men har nu besluttet at købe dem, fordi han synes, at det er en fin service til kunderne.
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Varer får en tur i elevator

SuperBrugsen i Sakskøbing er først med Easyshopper
18. marts 2019 kl. 13:30 Af Birgitte Grønning

Annonce

Moderne indkøbskurve er vokset til at være små rullende vogne med plads til 50 kilo varer.

Det er nemt at trille rundt med i butikken, men når kurven skal op til kassebåndet, er det tungt.

Den manøvre slipper kunderne i SuperBrugsen i Sakskøbing for, efter at uddeler Per Frederiksen som den første butik på Lolland-Falster og Sydsjælland har investeret i små kurve-elevatorer til alle sine tre kasser.

Elevatorerne hedder Easyshopper og er opfundet af iværksætter Gitte Freudendal, som især har tænkt på folk med gigt, sklerose, diskusprolaps, hold i ryggen og nye operationssår, da hun fandt på vare-elevatoren.

Kim Janas, der købte ind i SuperBrugsen i Sakskøbing forleden, er allerede fan af Easyshopper.

- Jeg har mange tunge løft på mit arbejde hele ugen, så det er rigtigt rart at slippe for at løfte, når jeg skal købe ind. Og for min gravide kone er det helt genialt, fastslår Kim Janas.

Det er seks år siden, uddeler Per Frederiksen udfasede de gammeldags kurve, man kunne gå med over armen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce