cookie-og-privatlivspolitik
Gæsterne hyggede sig med lækker mad og kolde øl.

5

Billeder

Gæsterne hyggede sig med lækker mad og kolde øl.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Vellykket sponsor- dag hos DMI

Hele 43 var tilmeldt sponsorarrangementet
13. september 2020 kl. 06:17 Af Saxkjøbing Avis

DØLLEFJELDE - Teltet var slået op, grillen tændt op og de kolde øl var lagt på køl lørdag 22. august, fortæller Tim Urban Pedersen fra DMI og fortsætter:

- Forud for LF-serien kampen DMI-Rødby blev der afholdt sponsor arrangement i DMI i Døllefjelde. Der var et flot fremmøde, når man tager disse coronatider i betragtning. Der var 43 tilmeldte og sponsorerne blev budt på lækre bøffer fra Hvidkildegaard Limousine samt kolde øl fra Krenkerup, og i pausen blev der serveret kaffe og kage, inden kamp nr. 2 gik i gang - det var et rigtig lokal opgør i Serie 1 mod naboerne fra B. Frem.

Kristian Wilken Petersen fra Troels Jørgensen A/S overrakte under arrangementet 10.000 kroner i ekstra sponsorat til DMI.

Klubbens egne ungdomsspillere fulgte LF-serie-mandskabet på banen til Døllefjelde-Musse sangen.

Ny stor sponsortavle er opført med hele 62 sponsorer på. Den er placeret på klubhusets gavl, som også fungerer som hovedindgang ved det årlige Døllefjelde-Musse Marked med op imod 120.000 gæster, så en rigtig god dag med mange folk på stadion, slutter Tim Urban Pedersen.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE