cookie-og-privatlivspolitik
Ebbe, Michelle, Søren og Lene fra Danbolig viser her de nye briller frem.
Ebbe, Michelle, Søren og Lene fra Danbolig viser her de nye briller frem.
Foto: Kim Hansen

Saxkjøbing Avis

Virtual reality indtager boligmarkedet

Boligkøbere kan nu tage på fremvisning i boliger over hele landet uden at forlade sofaen. Det fortæller ejendomsmæglerkæden danbolig, der netop har lavet en stor lancering af virtual reality på deres hjemmeside.
15. februar 2019 kl. 08:15 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

- Virtual reality giver en oplevelse af, at man selv er trådt ind i boligen og ser den med egne øjne. Det er ganske enkelt fascinerende. Nu kan vi sidde hjemme i vores sofa og tage på virtuelle boligfremvisninger uafhængigt af tid og sted, siger Søren Hansen fra danbolig Sakskøbing.

- Der er behov for digitale frontløbere på boligmarkedet, som vil investere i de bedste løsninger. Virtual reality bliver i forvejen brugt i en del brancher, men de danske boligkøbere har ikke for alvor fået glæde af det før nu. Det, mener vi, er på tide, tilføjer Søren Hansen.


Digitale frontløbere

Stort set alle boliger til salg hos danbolig kan opleves i virtual reality, som også kaldes VR i daglig tale. Det kræver kun en smartphone eller en såkaldt VR-brille at prøve det. Hos danbolig Sakskøbing har de VR-briller, så alle kan få en virtual reality-boligfremvisning i butikken.

- Virtuelle fremvisninger kommer ikke til at erstatte de fysiske fremvisninger. Der er stadig behov for at besøge boligen for at få en fornemmelse af stemningen og gå en tur i nabolaget. Men VR er med til at give det bedste indtryk af boligen, inden man besøger den, siger Søren Hansen og tilføjer:

- Boligkøbere er grundige til at undersøge markedet og se mange boliger, inden købsaftalen underskrives, og i den udvælgelsesproces er VR et vigtigt redskab. Boligerne bliver præsenteret på den bedste måde og køberne får de bedste forudsætninger for at finde deres næste bolig.


Interaktiv plantegning

Samtidig med lanceringen af virtual reality introducerer danbolig også en interaktiv plantegning. På den interaktive plantegning kan man klikke på hvert enkelt rum og bevæge sig overskuleligt rundt via plantegningen.

- Det giver et langt bedre overblik over, hvordan de enkelte rum i boligen ser ud. Det eneste, man skal gøre, er at klikke på køkkenet, stuen eller børneværelset for at se billeder af det. På den måde skal man ikke gætte sig frem til, hvilket rum billedet viser, siger Søren Hansen.

Den interaktive plantegning og virtual reality kan prøves på danboligs hjemmeside.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce