cookie-og-privatlivspolitik
Henrik Fich skal ud at sejle denne sommer.
Henrik Fich skal ud at sejle denne sommer.
Foto: Ingrid Riis

Sommer på Sydhavsøerne

- Grillmad af lokale råvarer og et godt glas Zinfandel - så bliver det ikke bedre

Folketidende spørger denne sommer i artikelserien "Sommer på Sydhavsøerne - 2020" en stribe aktører inden for turisme-, underholdnings- og restaurationsbranchen med videre om deres sommer.




13. juli 2020 kl. 14:00

Annonce

Af Henrik Fich,
Sakskøbing Motor og Sejlbådsklub

Hvilken betydning har hele corona-situationen haft for dig og din forretning/virksomhed?

- I marts, april og maj har vi måttet lukke delvist af for klubhus og toiletfaciliteter. Fester, arbejdsdage og andet socialt er blevet sat på pause.

Hvordan forventer du, at sommeren 2020 bliver på Sydhavsøerne?

- I store træk som normalt - dog med lidt færre udenlandske og lidt flere danske turister.

Hvor meget arbejder du om sommeren?

- Vores havnefoged har travlt om sommeren - men jeg vil hellere sejle.

Hvordan kobler du af?

- Ved at lave noget andet (aktivt) end til daglig.

Hvad skal du læse eller høre i løbet af sommeren?

- Diverse rejse- og sejlbøger af Thomas Veber.

Hvilken sommermenu gør din mave glad - og hvad skal der helst i dit glas på en god sommeraften?

- Grillmad af lokale råvarer og et godt glas Zinfandel - så bliver det ikke bedre.

Hvor på Sydhavsøerne har du tilbragt en god feriedag?

- På vandet omkring Lolland og småøerne!



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce