cookie-og-privatlivspolitik
Charlotte Skaarup, Labyrint Lolland-Falster, med sin yngste datter Anna.

4

Billeder

Charlotte Skaarup, Labyrint Lolland-Falster, med sin yngste datter Anna.
Foto: Privat

Sommer på Sydhavsøerne

- Indimellem laver jeg et spejlæg eller 10

Folketidende spørger denne sommer i artikelserien "Sommer på Sydhavsøerne - 2020" en stribe aktører inden for turisme-, underholdnings- og restaurationsbranchen med videre om deres sommer.
10. juli 2020 kl. 10:04 Af .

Af Charlotte Skaarup,

Labyrint Lolland-Falster

­

Hvilken betydning har hele corona-situationen haft på dig og din virksomhed?

- Vi kom til at starte sæson 2020 væsentlig senere end planlagt. Den store PåskeJagt i Labyrinten måtte aflyses, forskellige grupper, som havde booket en dag i labyrinten, måtte aflyses på grund af forsamlingsforbuddet, og da vi endelig kunne åbne, var det selvfølgelig med nye tiltag med afstand, håndsprit og ekstra rengøring. Mine gæster har virkelig været gode til at passe på sig selv og hinanden. Der er udvist respekt, og der er taget hensyn til hinanden.

Annonce

­

Hvordan forventer du, at sommeren 2020 bliver på Sydhavsøerne?

- Jeg forventer, at mange sommergæster finder vej til Sydhavsøerne, og at beboerne på øerne vil gå mere på opdagelse og finde uudforskede lokale oplevelser. Der er utrolig mange gode tiltag på Sydhavsøerne og masser af skøn natur. Ofte rejser vi langt væk for at opleve nye steder, men har overhovedet ikke styr på, hvad der er lige uden for vores egen hoveddør. Labyrinten åbnede sidste år, så vi håber og krydser fingre for, at flere lokale vil finde vej til Toreby L og labyrinten.

­

Hvor meget arbejder du om sommeren?

Annonce

- Labyrinten har åbent fra påske til/med efterårsferien. I den periode arbejder jeg i gennemsnit 12 timer hver dag. Det kan godt lyde voldsomt, men det gør en stor forskel, at det er min egen virksomhed. Jeg nyder min sommer og glædes ved at møde gæster, der holder fri og nyder hinandens selskab. Hver dag i labyrinten er en positiv dag - og hvem vil ikke gerne stå op til det?

­

Hvordan kobler du af?

- Jeg har meldt mig ind i Guldborgsund Kajakklub og kobler virkelig af, når jeg er på vandet. Frisk luft, vand og bevægelse giver god energi til krop og sjæl. Det giver mig et frirum, hvor jeg ikke skal tage stilling til andet end det næste tag med pagajen. En anden ting, der kan få mig til at koble af, er musik eller en spændende lydbog eller en god film eller dokumentar i tv.

­

Annonce

Hvad skal du læse eller høre i løbet af sommeren?

- Mofibo er downloadet på min mobil, og jeg hører tit lydbøger. Pt. er jeg i gang med en bog af Lucinda Riley. Før den havde jeg gang i forfatter Michael Katz Krefeld. At lytte til bøger er lige så godt som at gå i biografen. En ting har jeg dog lært - jeg skal ikke lytte til lydbøger i sengen. Det går simpelthen ikke. Jeg snorksover i løbet af et øjeblik.

­

Hvilken sommermenu gør din mave glad - og hvad skal der helst i dit glas på en god sommeraften?

- Jeg er glad, bare der kommer et eller andet i maven. Mad og drikke har ikke den store interesse - især ikke om sommeren, hvor jeg arbejder så meget. Indimellem laver jeg et spejlæg eller 10 - og det gør mig glad. Men det er mest, fordi æggene kommer fra vores egne små vagtler, der bor i labyrinten, og så selvfølgelig fordi jeg selv har fordret og samlet æggene sammen.

Annonce

­

Hvor på Sydhavsøerne har du tilbragt en god feriedag?

- Vi har haft nogle hyggelige og sjove familiedage i sommerhus på Marielyst. En tur i vandet, grill-aften og en lækker isvaffel fra Kjørups Isbar - så er lykken gjort.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE