cookie-og-privatlivspolitik
Marianne Reinhardt.
Marianne Reinhardt.
Foto: Anders Knudsen

Sommer på Sydhavsøerne

- Jeg er overbevist om, at vi får en dejlig sommer

Folketidende spørger denne sommer i artikelserien "Sommer på Sydhavsøerne - 2020" en stribe aktører inden for turisme-, underholdnings- og restaurationsbranchen med videre om deres sommer.
21. juli 2020 kl. 16:58

Af Marianne Reinhardt, Det sorte Geomuseums Venneforening

­

Hvilken betydning har hele corona-situationen haft for dig og din forretning/virksomhed?

- Corona har sat mine aktiviteter som frivillig på pause. Det betød blandt andet, at påskeåbning på Det sorte Geomuseum blev aflyst. Privat har jeg fået ting lavet, som der længe har været svært at finde tid til, ligeledes har det også på Det sorte Geomuseum givet mulighed for tid til at retænke nogle af funktionerne. Vi har blandt andet malet og ændret indretningen af fællesrummet. Det betyder, at når man træder ind på museet, så møder man en ny indretning, som vi håber, vores sommergæster vil tage godt imod.

­

Annonce

Hvordan forventer du, at sommeren 2020 bliver på Sydhavsøerne?

- Jeg er overbevist om, at vi får en dejlig sommer her på Lolland-Falster, som er et oplagt feriemål for de mange danske familier, der i år holder ferie i Danmark. Nu hvor grænserne er åbne, er jeg sikker på, at vi også som altid får mange tyske og skandinaviske turister, som vi vil glæde os til at tage imod og give en god oplevelse.

- Vi vil naturligvis alle have fokus på at tage vores forholdsregler med hensyn til at holde afstand, afspritte og undgå store forsamlinger, så det vil blive en noget anderledes sommer end den, vi kender.

­

Hvor meget arbejder du om sommeren?

Annonce

- Som frivillig inden for kulturturisme er der mange opgaver i løbet af sommeren. Det bliver nok cirka to til tre dage om ugen. Nu, hvor vi har været nødt til at aflyse ture op i Gedser Fyr, bliver det i år lidt færre timer.

­

Hvordan kobler du af?

- Nu kan vi igen se børnebørnene og være sammen med familien. Det er netop i selskabet med dem, der giver de bedste rammer for at koble af.

­

Annonce

Hvad skal du læse eller høre i løbet af sommeren?

- Normalt bliver der i sommerperioden for mig ikke megen tid til at læse bøger.

­

Hvilken sommermenu gør din mave glad - og hvad skal der helst i dit glas på en god sommeraften?

- En pandestegt rødspætte med nye kartofler og persillesmør og gerne et glas koldt hvidvin til.

Annonce

­

Hvor på Sydhavsøerne har du tilbragt en god feriedag?

- Mange skønne feriedage er blevet tilbragt på Lolland-Falster, men hvis jeg skal fremhæve det helt specielle, så er det Sydhavsøernes smukke kyster.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE