cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

ANNONCE: Sådan kan du spare rigtig mange penge på varmeforbruget i din bolig

Varmeregningen er naturligvis en væsentlig post for langt de fleste danske boligejere.
02. oktober 2017 kl. 09:52 Af Annonce

Annonce

Derfor vil rigtig mange naturligvis også gerne se lidt nærmere på muligheden for at kunne reducere de månedlige omkostninger til forbrug af varme, og det er der flere forskellige metoder til.

En særdeles effektiv metode til at sikre sig, at man ikke betaler for meget på sin varmeregning, vil i høj grad være ved at overveje muligheden for at få udskiftet de gamle døre og vinduer i sin bolig, for særligt det at udskifte sine vinduer vil være noget, der kan resultere i nogle meget store besparelser.

Har man på nuværende tidspunkt vinduer af ældre dato i sin bolig, vil man altså kunne gøre sig en rigtig god investering ved at skifte de gamle vinduer ud med nogle nye, således man kan reducere sin varmeregning ganske betydeligt.

Forøger boligens værdi
Vælger man som boligejer eksempelvis at få foretaget en udskiftning af sine vinduer, vil man ikke blot kunne nyde godt af en gevinst i form af en lavere varmeregning. Herudover vil man som boligejer ligeledes også kunne se frem til en væsentlig værdiforøgelse af ens bolig. Derved er der flere økonomiske fordele ved at få foretaget en udskiftning som boligejer, hvorfor det i mange tilfælde kan give god mening.

Få råd til finansieringen
I forbindelse med at man som boligejer står og skal have udført en energibesparende renovering af sin bolig – eksempelvis udskiftning af vinduer eller lignende – kan det i mange tilfælde være nødvendigt at få hjælp til finansieringen af udskiftningen. Såfremt du godt kunne tænke dig at læse mere om dette, kan du på dette site få mere at vide om mulighederne.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

AF: JOHN WENNERWALD

Facebook skal bidrage 28. februar 2021 kl. 21.20

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

Annonce