Annoncørbetalt indhold

Aldrig har det været så let at låne penge

ANNONCE: Lånemarkedet har gennemgået en radikal ændring, hvilket vi som forbrugere kan være glade for.

Det har nemlig aldrig været lettere at låne, og der er efterhånden kommet mange gode alternativer til de lån i banken, som ikke altid er helt lette at få. I banken er der nemlig en række krav, som der skal være opfyldt. Endvidere er processen typisk langsom, hvilket kan være ret irriterende, hvis der er brug for penge her og nu. Modsvaret til de traditionelle banklån er online lån. Disse har overtaget meget af markedet, og når du surfer rundt på nettet, kan det til tider være svært ikke at støde ind i dem. Dog er det med god grund, idet mange danskere har taget denne låneform til sig, hvilket er sket på baggrund af de fordele, der er at finde ved netop denne type lån.

Meget få krav til dig
Ikke to låneudbyder er ens, men typisk er der nogle krav, der vil gå igen. For det første skal du være fyldt 18 år, da dette er alderen, hvor man bliver myndig, og dermed kan binde sig selv til kreditaftaler. Derudover skal du være dansk statsborger, være bosat her i landet samt have et aktivt NemID, Men disse få krav er faktisk også det hele. Selvfølgelig kan de stille krav til, at du viser dem din lønseddel, men til glæde for mange danskere er dette de eneste krav, der er at finde hos størstedelen af låneudbyderne på internettet.

Dine penge kommer hurtigt på kontoen
At låne online har en stor styrke, som flere nyder godt af, når der opstår pludselige udgifter til det ene eller det andet. Popper der en uventet regning op, eller er der en billig afbudsrejse, som passer perfekt på jer. Uanset tilfældet skal der handles hurtigt, og derfor søger mange online. Disse lån er typisk på din konto indenfor få dage, og du skal ikke vente lang tid på pengene.

Ingen krav til sikkerhed
Går du et smut i banken, når du skal låne penge, vil de typisk kræve sikkerhed i et eller andet. Det kan være din bil, hus eller et andet aktiv med værdi. Dog er det ikke sikkert, at du kan stille sådan et til rådighed, og er det tilfældet, kan du risikere at blive afvist. Dette sker ikke, når du låner online, idet der ikke er krav om sikkerhed, hvilket mange nyder godt af

Brug dine penge, som det passer dig
Låner du i banken, er dine penge typisk øremærkede til noget bestemt. Og køber du ikke netop dette, vil der helt sikkert være en sur bankmand i telefonen meget hurtigt. Er dette en situation, du vil undgå, kan det lade sig gøre, hvis du låner online. De penge du låner her, bestemmer du helt selv over. Kunne du tænke dig tøj, en rejse, nyt inventar eller andet, så køber du det bare.

Lyder et online lån som noget for dig, så se mere her. Måske finder du lige det, der er brug for, når du skal udleve en drøm eller blot betale en uforudset regning.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Laankvik