Annoncørbetalt indhold

Annonce: 3 destinationer du kan rejse til med kort rejseafstand fra Lolland

Drømmer du om varmere temperaturer, solrige dage og drinks ved poolen? Ahh... det lyder nu ikke helt så tosset. Der er sikkert rigtigt mange mennesker, som tænker det samme. Når det kolde vejr for alvor har bidt sig fast, så kan man altså nemt komme til at drømme sig væk mod varmere himmelstrøg. Og der er heldigvis nogle destinationer, som man kan komme til, uden at det tager så lang tid, når man bor på Lolland. Læs med her.

Lej et feriehus på Lolland

Det lyder måske ikke helt så eksotisk som at rejse mod fjernere himmelstrøg, men man kan jo lede efter et sommerhus med eksempelvis pool eller eventuelt en spa. Det kunne også være, at det var muligt både at finde et sommerhus med sauna og brændeovn. Selvom det ikke er 20+ udendørs, så kan man jo stadig få varmen indenfor. Hvis man ikke har så meget tid at gøre med, og egentlig bare gerne vil holde ferie så tæt på hjemmet så muligt, så kunne dette måske være en mulighed. De hyggelige aftener i sommerhuset, hvor nogle måske slapper af med et spil (sponseret link) online roulette, andre læser en bog eller får sig en morfar, kan skam også noget. Nogle gange, kan det være mindre stressende at være turist i eget land, end at skulle ud at rejse.

Tag flyveren til Spanien

Med knap to timers kørsel mellem Nakskov på Lolland og Københavns lufthavn, kan man altså være i Danmarks største lufthavn. Og det betyder blandt andet, et hav af muligheder, når det kommer til rejser. Hvis man gerne vil afsted om vinteren, men ikke vil bruge for lang tid på transport, så kan man eventuelt rejse til Spanien. Både de Kanariske Øer og Costa del Sol, er favoritter blandt mange om vinteren. Så vil du gerne opleve den spanske kultur, spise dig mæt i Paella og drikke Sangria, så kan du jo vælge en af de spanske destinationer til vinterrejsen. Rejs til Tenerife på omkring 5,5 time, eller til solrige Malaga på omkring fire timer.

Direkte til Egypten

Hvis du altid har drømt om at opleve selveste Pyramiderne i Egypten, eller at flyde på Det Røde Hav, så er det måske Egypten, du skal vælge i stedet. Du kan med direkte fly, være i eksempelvis Hurghada på omkring fem timer. Egypten byder på så meget historie, fantastiske strande, og så mange seværdigheder. Har du altid gerne vil prøve at dykke, så er Egypten faktisk et af verdens bedste steder at gøre det. Du kan i vintermånederne stadig forvente solrigt vejr, så derfor egner dette land sig også til den perfekte vinterdestination. Og så er der tilmed billigt der.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon