Annoncørbetalt indhold

Annonce: 3 drikke du bare må prøve

Der findes efterhånden utallige former for læskedrikke på markedet, alt lige fra saftevand og juice, til sodavand og energidrikke. Desværre er mange af dem direkte skadelige for helbredet, hvis man over forbruger og det er kan være svært at lade være med at drikke dem, fordi de smager utroligt godt, men også er fyldt med sukker, som kan skabe en afhængighed men også er skidt for krop og helbred generelt. Heldigvis findes der masser af alternativer på markedet, så hvis du er bevidst om dit helbred og gerne vil kunne fortsætte med at nyde forfriskende læskedrikke, uden alt det dårlige, så læs mere i denne artikel.

Frugtsmoothies

Smoothies er blevet utroligt populære igennem de senere år. En trend der startede i USA og har bredt sig til resten af verden, er frugtsmoothies med forskellige frugter og/eller grøntsager. Den bedste måde at nyde disse drikke på, er ved at lave dem selv. På den måde ved man præcist hvad smoothien indeholder og man kan derfor være sikker på, at man ikke drikker en decideret sukkerbombe, som også er fyldt med andre former for tilsætningsstoffer. Ved at lave sine smoothies selv, får man blot det bedste fra naturen og slipper samtidig for alle de forskellige kemikalier og tilsætningsstoffer, der findes i de produkter man kan købe i butikkerne.

Bolerosaft

Det er ikke sikkert du har hørt om det, men (sponseret link) bolerosaft er også blevet en populær drik. Det gode ved bolerosaft er, at det er sukkerfrit og at det indeholder gode sødestoffer som ikke er skadelige for helbredet eller blodsukkeret, og dermed gør dem ideelle til folk med sukkersyge. Bolerosaft fås som et pulver man blander med vand. Pulveret indeholder ekstrakter fra forskellige former for frugter, planter og grøntsager som f.eks. fersken og hyldeblomst. Derudover indeholder pulveret også vitamin A, E og C, hvilket gør bolerosaft til et yderst sundt alternativ, til f.eks. energidrikke.

Grøntsagsjuice

En anden trend der er vundet frem, er forskellige former for grøntsagsjuicer. Ligesom med frugtsmoothies, så får man mest ud af det, hvis man laver dem selv. Det eneste det kræver er en god blender og en masse grøntsager. Du kan enten blende din yndlingsgrøntsag eller blende et mix af de grøntsager du bedst kan lide. Fordelen ved grøntsager er, at de indeholder alle de naturlige vitaminer som din krop har brug for, hvilket gør det ideelt som et tilskud til din kost eller din træning, eller bare som en god og sund måde at starte dagen på.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon