cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: 3 gode råd til at give gulvet nyt liv

Er dit gulv slidt, ridset eller plettet, er det måske på tide til at få gjort noget ved det. Du behøver ikke at skifte gulvet ud, hvis du gerne vil være sikker på at få et smukt trægulv.
19. oktober 2021 kl. 08:49 Af Gulvkanonen

Vælger du i stedet et firma med en god (sponseret link) gulvafslibning pris, kan der være mange fordele i at renovere gulvet frem for bare at lægge et nyt på. Det behøver ikke at være svært at bevare det originale gulv i din bolig. I denne artikel får du tre gode råd til, hvordan du giver dit gulv nyt liv.


Gør det selv?

Det kan være, at du gerne vil slibe og efterbehandle gulvet selv for at spare penge. Du skal dog være opmærksom på, at det kan være svært at få et ensartet og flot udtryk, hvis du selv står for afslibningen og efterbehandlingen. At gøre det selv kræver derudover både meget tid, og at du har adgang til de rigtige maskiner til afslibningen. Sliber du gulvet forkert, kan skaden være uoprettelig. Derfor er det i mange tilfælde en god idé at få professionel hjælp til at renovere gulvet. Kontakt et firma, som kan give dig et uforpligtende og skræddersyet tilbud, som passer til dit gulv og dine ønsker.


Hvilken slags efterbehandling

Når først gulvet er slebet eller afhøvlet, skal du vælge, hvordan gulvets overflade skal behandles. Kig på dine behov og æstetikken i resten af dit hjem, når du vælger behandling. Du kan vælge at male gulvet i hvilken som helst farve, hvilket kan give dit gulv et helt unikt look. Passer et naturligt trægulv derimod bedst ind i dit hjem, kan sæbebehandling være det rette valg. Sæbebehandling er dog mindre resistent overfor ridser og skidt, og har du brug for et gulv, som står godt imod ridser og skidt, kan det være, at du i stedet skal vælge lak- eller oliebehandling af gulvet.


Vedligeholdelse

Når gulvet er renoveret, er det en god idé at passe på gulvet, så det forbliver flot. Har du steder, som er særligt udsatte for at få ridser eller skrammer, kan det være en god idé at lægge tæpper eller måtter. Møbler, som flyttes rundt ofte, fx. stole eller borde, kan det være en god idé at sætte filtpuder på. Derudover skal du være opmærksom, når du vasker gulvet. Her skal du ikke bruge for meget vand, da der så kan komme skjolder eller mærker på gulvet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce