Annoncørbetalt indhold

Annonce: 3 gode råd til hvordan du kan passe godt på dine havemøbler

Er du husejer og har du også en have, vil du sandsynligvis være blandt de mange personer, der oplever slid på deres havemøbler. Slid på havemøbler kan dog i mange tilfælde undgås eller reduceres til et minimum ved hjælp af nogle få gode råd. Det betyder, at du i stedet for at udskifte havemøbler inden for få sæsoner faktisk kan have selvsamme møbler i mange år. Disse råd får særlig høj værdi, hvis du har købt meget dyre havemøbler, hvor det ville gøre et stor indhug i økonomien at få dem udskiftet.

Stil havemøblerne ind om vinteren
En ting der slider særlig meget på havemøbler er frost, regn og slud. Af den grund, er det vigtigste råd i forbindelse med at passe godt på sine havemøbler at stille dem indenfor i vinterperioden. Dette gælder uanset materialet af dine havemøbler og uanset kvaliteten. Selv den bedste kvalitet kan ikke modstå hårdt vejr og vil uundgåeligt blive nedslidt af at stå ude i vinterperioden. Før du køber dine havemøbler, er det derfor en god idé at finde et sted, hvor man kan have havemøbler stående i vinterperioden. Selv hvis man skal betale lidt for opbevaringen kan dette i langt de fleste tilfælde sagtens betale sig, da havemøblernes holdbarhed forlænges med mange år.

Overtræk til havemøbler
Selv om sommeren bliver havemøbler også slidt af vind og vejr. Det betyder, at det er en kæmpe fordel for holdbarheden, hvis du kan sørge for at dække dem til, så de ikke bliver udsat for slemt vejr. Hvis du ikke har muligheden for at stille havemøblerne ind under et tag på en afdækket terrasse, er et ideelt alternativ at købe (sponseret link) overtræk til havemøbler. Et overtræk til dine havemøbler sørger for, at de ikke bliver slidt i regnvejr i sommerperioden og skal således blot være på havemøblerne, når de ikke er brug. Ydermere kan møbelovertræk også med fordel blive sat på havemøblerne, når de står gemt væk i vinterperioden, så de ikke tager skade af fugt eller insektangreb i et gammelt lagerrum.

Jævnlig pleje af havemøbler
Slutteligt er det en god idé jævnligt at give dine havemøbler den pleje som de lige netop har brug for. Dette indebærer eksempelvis jævnlig og grundig rengøring så snavs og skidt ikke får mulighed for at trække ind i træet og lave permanente skader. Ydermere, bør du ved træmøbler, sørge for at give dem jævnlig overfladebehandling, der styrker deres modstandsdygtighed overfor fugt og skidt. Slutteligt er det også en fordel indimellem at udskifte skruerne i havemøblerne. Dette kunne eksempelvis være, når du begynder at se tegn på rust. På den måde fremstår de pænere og en længere holdbarhed sikres.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Folketidende