Annoncørbetalt indhold

Annonce: 3 musthaves til når du skal på festival

Der findes et hav af forskellige festivaler rundt omkring i hele Danmark. Sommerens festivaller indebærer godt selskab, god musik og som oftest en god portion alkohol. Der er gode grin og hyggeligt samvær, og du falder hurtigt i snak med de andre festivaldeltagere. Uanset hvor lang tid du skal være på festival, er der nogle ting, som du gør dig klog i at sørger for, for at få den fedeste oplevelse.

Sørg for musikken

Selvom der er musik i store strømme, og der helt sikkert er noget for enhver smag, er det dog vigtigt også at have din egen højtaler med til campen. I sidder helt sikkert og hygger jer i campen - eventuelt spiller i både ølbowling, beerpong, og hvad i ellers kan finde på. Hertil er det et must at have en god højtaler, som kan spille jeres camp op. Musik skaber god stemning, og festhumøret kommer i top.

Når der skal musik med til en festival, er det vigtigt at have en højtaler, som kan spille højt, spiller i god kvalitet og som kan holde strøm i lang tid ad gangen. Det bedste bud på en festivalhøjtaler vil være en soundboks. En soundboks er udviklet til at kunne spille på festivaler, og den opfylder derfor alle krav til jeres festivalmusik. Højtaleren kan findes på (sponseret link) https://www.bluecity.dk/lyd-og-billede/soundboks, både fra ny eller som brugt, til en lavere pris.

Toilettasken skal pakkes

Skal du være på festival i flere dage, er det vigtigt at have toilettasken i orden. Med de rigtige ting i tasken, gør du det nemlig både nemmere og renere, at tage på festival. Det er ingen hemmelighed, at man hurtig bliver beskidt, når man tager på festival. Det er derfor en god ide at pakke renseservietter og vådservietter i toilettasken, så du altid har mulighed for at vaske dig. Derudover er læbepomade og mundspray også fantastisk, til når du vågner op på festival, da man hurtigt får tørre læber og dårlig ånde af alt alkohollen. Tørshampoo er din redning mod fedtet hår på festivalen, og til slut må du ikke glemme solcremen, som skal redde dig, fra at få din festival ødelagt af forbrændt hud.

Tøj til alt slags vejr

Den danske sommer er uforudsigelig. Du kan aldrig vide dig sikker på vejret i Danmark, og det er derfor vigtigt at have tøj med til alt slags vejr. Det inkluderer både sommertøj, varmt tøj og ikke mindst regntøj. Der er ikke noget værre på festival, end hvis du enten kun har for varmt tøj med, eller for koldt tøj. Tag et kig på vejrudsigten, så du har en nogenlunde ide om vejret, men sørg alligevel for at pakke lidt af det hele i tilfælde af, at vejrudsigten tager fejl. Husk derudover også, ikke at tage dit mest kostbare tøj med, da der er stor chance for, at tøjet kan blive beskidt eller ødelagt.

Med god musik i campen, de vigtigste toiletsager pakket, og det rigtige outfit, er du parat til at fyre den af, og nyde nogle gode dage i godt selskab.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon