Annoncørbetalt indhold

Annonce: 3 sygdomme, der plager danskerne

Mange danskere lider af kroniske sygdomme, der generer dem i dagligdagen med ubehagelige symptomer. Ifølge et nyt studie fra Aalborg Universitet lider 2 ud af 3 danskere af kroniske sygdomme. Og nogle har endda flere kroniske sygdomme på én og samme tid. Undersøgelsen viste, at andelen af kronisk syge var dobbelt så stor som hidtil antaget.

Er du en af de danskere, der lider af en kronisk sygdom? Så er du bestemt ikke alene. Vi dykker ned i 3 sygdomme, der plager danskerne.

Spændingshovedpine
Spændingshovedpine er en af de lidelser, der plager rigtige mange danskere. Det er den hyppigste form for hovedpine, som de fleste oplever at få. Men for nogle personer bliver tilstanden kronisk og vedvarende, hvor de kun oplever få dage, hvor de er smertefrie.

Ofte skyldes smerterne spænding i muskulaturen. Denne muskelspænding kan blandt andet være udløst af dårlig eller forkert arbejdsstilling, dårlig søvn, ensidig fysisk belastning eller stress.

Hvis du er ramt af spændingshovedpine bør du se nærmere på din dagligdag. Kan du nikke genkendende til nogle af ovenstående faktorer, er det på tide at ændre i nogle af dem og se, om det kan gøre en forskel for din spændingshovedpine.

Åreknuder
Åreknuder er en helt almindelig sygdom blandt danskerne, der rammer ca. 1/3 del af befolkningen. Kvinder er i større risiko for at blive ramt af sygdommen end mænd, ligesom kvinder også ofte blive ramt tidligere i deres liv end mænd.

Åreknuder anses som en arvelig sygdom, der kan forværres af dårlig livsstil, manglende motion eller overvægt. Særlig gravide kvinder, der i forvejen er disponeret for sygdommen, kan blive ramt af åreknuder. For graviditetens medfølgende ubalance i kønshormonerne og det tunge pres fra den ekstra vægt, er med til at øge risikoen for åreknuder.

Er du ramt af (sponseret link) åreknuder, kan de let fjernes. Dette sker gennem en behandling med enten laser, skum, lim eller radiofrekvens. Du vil blive lokalbedøvet under indgrebet, der er ganske skånsomt.

Irritabel tyktarm (IBS)
Det er ikke en sygdom, der bliver talt meget om. For så snart noget handler om tarmene, bliver det tabuiseret. Ikke desto mindre er mange danskere plaget af irritabel tyktarm. Ja, faktisk er det et stort problem for mange i den vestlige del af verden.

Symptomerne ved irritabel tyktarm er tilbagevendende smerter i området omkring tyktarmen samt ændringer i afføringsmønstret. Derfor kan personer med irritabel tyktarm opleve af have diarré den ene dag efterfulgt af forstoppelse den næste.

Har du problemer med irritabel tyktarm, kan du lave ændringer i din kost, der kan lindre smerten. Spis små måltider og fordel dem over hele dagen. Sørg for at tygge maden godt og undgå at spise for hurtigt. Det kan føre til gener. Undgå føde- og drikkevarer som kål, bønner, kaffe, løg og sødemidler, der kan forværre tilstanden.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon