Annoncørbetalt indhold

Annonce: 3 ting du kan bruge aroniabær til

Hvis du ikke har hørt om aroniabær før, så bør du læse med her. Aroniabærret er bogstaveligt talt en lille vitaminbombe. Af samme grund, kaldes det også for ”superbærret” i kost- og helsekredse. Det er lille surt bær, som ikke er sødt, men har en lidt syrlig og bitter smag. Det er fyldt med forskellige vitaminer og antioxidanter, som kan være med til at give din krop det den har brug for. Aroniabærret vokser ikke naturligt i Danmark, men det kan sagtens udholde det danske klima, så du kan let gro dem i din have.

I denne artikel kan du læse mere om, hvad du kan bruge aroniabær til og hvordan du får fat i dem.

Til din morgenmad

Aroniabær er syrlige og bitre i smagen og passer derfor perfekt, som et alternativ til den søde yoghurt, eller til at give din frugtsmoothie et syrligt tvist. Hvis du vil putte bærrene i din yoghurt, så anbefaler vi at du bruger en sød yoghurt, så det ikke bliver alt for bittert. De kan også medbringes i madpakken, som en lille ekstra snack, eventuelt sammen med nogle andre bær. De andre bær skal helst være søde, ellers kan det godt gå hen og blive en lille smule bittert, hvis man spiser aroniabærrene alene.

Som saftevand

Denne type bær, er også gode til at lave saft ud af. Hvis man ikke kan lide den bitre smag, kan man med fordel blande aroniabær med andre bær, som f.eks. hindbær eller jordbær. Ved at blande bærrene, får man en sød smag, med en lille smule bitter og syrlig eftersmag. Du kan, som nævnt i indledningen, sagtens selv dyrke dine aroniabær og lave dem til saft. Hvis du ikke har din egen have, så kan (sponseret link) Elkærholm aronia være et godt alternativ til dig. Så slipper du også for at gå og vente på at bærrene vokser sig store og modne.

Som en lille snack

Hvis man godt kan lide at blande alle de forskellige smage, som sød, syrlig, salt og bitter, så er aronia gode at som snacks, sammen med f.eks. peanuts eller andre bær. Når man snakker om snacks, tænker de fleste på chips, kager, eller andre former for søde sager. Alle sammen gode ting, men det kan være en god idé at spise lidt flere sunde snacks og så gemme de usunde til weekenden. Her er aroniabærrene perfekte, enten som en del af en frugtskål og med andre bær, eller som en sund og syrlig snack alene.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • 03-folketidende