cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: 3 tips til at få din virksomhed solidt plantet på landkortet: Virksomhedsfilm og platforme

Er du virksomhedsejer og drømmer om at få dit firmas budskab godt frem i verden? Der findes forskellige måder, du kan få din virksomhed frem i bussen på, men det kan måske være svært at vide, hvordan du bedst griber den opgave an?

Uanset om du har haft virksomhed i mange år, eller du er helt nyudklækket virksomhedsejer, så er det en god ide at være opmærksom på altid at være synlig for både eksisterende og potentielle nye kunder.

Vi serverer her tre tips for dig, som kan hjælpe dig med at skabe ekstra opmærksomhed på lige netop din virksomhed.
01. september 2020 kl. 11:09 Af Rahbek Media

Annonce

Med en velproduceret virksomhedsfilm kan I blive set og hørt

Synlighed er altafgørende, når det kommer til at få din virksomhed helt frem i rampelyset. En af de allerbedst metoder til at blive synlig på den fede måde er med en velproduceret virksomhedsfilm.

En virksomhedsfilm kan bruges på alle sociale medier og generelt i jeres markedsføring. Med en virksomhedsfilm kan I på en skarp, visuel måde få fortalt jeres potentielle kunder, hvem I er, og hvad I står for.

Drømmer du om at få gjort potentielle kunder bevidste om, at din virksomhed er til? Så er det en virksomhedsfilm, du skal investere i.


Få dine varer ud over rampen med en unik produktvideo

Hvordan får du fortalt dine kunder om de fede produkter, du kan tilbyde? Du kan have de bedste produkter nord for Alperne, men hvis du ikke får det fortalt, hvordan skal dine potentielle kunder så vide det?

Med en (sponseret link) produktvideo kan du på allerbedste vis få fortalt om de mange muligheder eller egenskaber, der er med lige præcis dit produkt. En produktvideo er både fængende for seeren, og så er det med en produktvideo også muligt at få beskrevet produktet på en anden og mere levende måde.


Vær synlig på dine sociale medier med fede opslag og stor aktivitet

Vi har nævnt det før, og vi gør det gerne igen. Men synlighed er altafgørende, hvis du drømmer om at få spredt budskabet om din virksomhed.

Både en virksomhedsvideo og en produktvideo er noget af det, der er godt at bruge på de sociale medier, og generelt er det den retning, du skal kigge i, når du vil gøre opmærksom på dit firma.

En platform som for eksempel LinkedIn er et oplagt sted at lave fede opslag, som kan gøre potentielle kunder opmærksomme på, hvad lige præcis din virksomhed laver.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce