cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: 4 børneweekendaktiviteter, der kan forsødes med amerikansk slik

Det er weekend, og du og familien har endelig tid til at hygge jer sammen. Men hvad skal I bruge jeres kvalitetstid sammen? Det får du 4 idéer til lige her.
10. april 2019 kl. 07:00 Af online-kiosken

Annonce

Tag på skovtur
Det er sundt med frisk luft. Det gavner både krop, sjæl og ikke mindst energiniveau. Tag derfor dine børn en tur med i skoven og gå på jagt efter kastanjer, smukke blade eller andet fra skovbunden.

Gør det til en hyggelig stund ved at pakke en kurv med smurte boller, saftevand og (sponseret link) sødt amerikansk slik til at slutte af på. Det fuldender jeres hyggelige udflugt i skoven.

Vær kreative med trylledej eller maling
Børn elsker at få lov til at udfolde sig kreativt. Og det kan de gøre på mange forskellige måder. Det kan være med modellervoks, trylledej eller maling. Det vigtige er, at I er sammen om det. Sæt jer ned omkring et bord med god plads og sæt kreativiteten løs, hvad end det er, I laver.

Det giver lidt ekstra energi til den kreative hjerne at sætte lidt lækkert amerikansk slik på bordet – så har I alt, I behøver, til en hyggelig eftermiddag sammen.

Bag sjove boller eller muffins
Tag børnene med i køkkenet og bag enten sjove boller formet som dyr eller farverige muffins med masser af krymmel og pynt. Børn synes, det er skønt at komme med i køkkenet og lave deres egen mad – og det bliver også endnu sjovere at spise, når de selv har været med til at lave det.

Det kan kræve koncentration og hårdt arbejde at lege bager for en dag, og derfor vil det med garanti gavne at stille en skål frem med amerikansk slik, så bagningen går som en leg.

Hold filmaften i stuen
Du behøver ikke tage børnene med i biografen - I kan sagtens holde jeres egen filmaften hjemme i stuen. Bliv enige om en god film og fyld sofaen med dyner og puder, så I alle ligger godt og blødt.

Hvad er en filmaften uden godter? Ikke helt fuldendt. Fyld derfor skåle op med amerikansk slik og popcorn – gerne rigeligt af det, så I ikke løber tør halvvejs i filmen. Dine børn vil elske hyggestunden, hvor I laver jeres egen hjemmebiograf.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Lokallisten Lolland siger… 20. maj 2019 kl. 20.22

AF: JENS RANE HOLCK

Nej til havbrug, ja til… 20. maj 2019 kl. 00.05

AF: JOHN WENNERWALD

Bananrepublikken Danmark 19. maj 2019 kl. 23.27

AF: LEIF A. JENSEN

Gylden mammon S garanti for… 16. maj 2019 kl. 21.25

AF: STEEN BAHNSEN

Lukning af Dannelunde… 16. maj 2019 kl. 14.27

AF: CARSTEN GRACE HARDINGTON

Gerninger, beregnet på at… 14. maj 2019 kl. 09.49

Annonce