Annoncørbetalt indhold

Annonce: 4 børneweekendaktiviteter, der kan forsødes med amerikansk slik

Det er weekend, og du og familien har endelig tid til at hygge jer sammen. Men hvad skal I bruge jeres kvalitetstid sammen? Det får du 4 idéer til lige her.

Tag på skovtur
Det er sundt med frisk luft. Det gavner både krop, sjæl og ikke mindst energiniveau. Tag derfor dine børn en tur med i skoven og gå på jagt efter kastanjer, smukke blade eller andet fra skovbunden.

Gør det til en hyggelig stund ved at pakke en kurv med smurte boller, saftevand og (sponseret link) sødt amerikansk slik til at slutte af på. Det fuldender jeres hyggelige udflugt i skoven.

Vær kreative med trylledej eller maling
Børn elsker at få lov til at udfolde sig kreativt. Og det kan de gøre på mange forskellige måder. Det kan være med modellervoks, trylledej eller maling. Det vigtige er, at I er sammen om det. Sæt jer ned omkring et bord med god plads og sæt kreativiteten løs, hvad end det er, I laver.

Det giver lidt ekstra energi til den kreative hjerne at sætte lidt lækkert amerikansk slik på bordet – så har I alt, I behøver, til en hyggelig eftermiddag sammen.

Bag sjove boller eller muffins
Tag børnene med i køkkenet og bag enten sjove boller formet som dyr eller farverige muffins med masser af krymmel og pynt. Børn synes, det er skønt at komme med i køkkenet og lave deres egen mad – og det bliver også endnu sjovere at spise, når de selv har været med til at lave det.

Det kan kræve koncentration og hårdt arbejde at lege bager for en dag, og derfor vil det med garanti gavne at stille en skål frem med amerikansk slik, så bagningen går som en leg.

Hold filmaften i stuen
Du behøver ikke tage børnene med i biografen - I kan sagtens holde jeres egen filmaften hjemme i stuen. Bliv enige om en god film og fyld sofaen med dyner og puder, så I alle ligger godt og blødt.

Hvad er en filmaften uden godter? Ikke helt fuldendt. Fyld derfor skåle op med amerikansk slik og popcorn – gerne rigeligt af det, så I ikke løber tør halvvejs i filmen. Dine børn vil elske hyggestunden, hvor I laver jeres egen hjemmebiograf.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Online-kiosken---amerikansk-slik