cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: 4 hurtige spareråd

Ofte kan vi ikke særlig hurtigt ændre på, hvor mange penge vi tjener, og derfor giver det oftere mening at kigge på vores udgifter i stedet.
03. juli 2018 kl. 11:56 Af Annonce

Der er tit mange ting, som vi blot betaler måned efter måned uden at tænke over, om vi overhovedet bruger det.
Desuden er der mange ting, som vi selv kan ordne i vores hjem frem for at hyre professionelle til at gøre det. Med mindre ting kan du ligeså godt selv gøre det og så bruge de penge på nogle sjovere ting som din næste ferie.

Tjek alle dine månedsabonnementer
Vi har ofte en masse ting, som vi betaler til hver eneste måned. Vi tænker tit ikke over det, fordi det bliver betalt over betalingsservice eller automatisk via et betalingskort. Dvs. vi skal ikke længere selv aktivt gøre noget, og derfor kan vi glemme, at vi overhovedet betaler til det.
Der vil her ofte være nogle ting, som du ligeså godt kan afmelde, da du ikke har tænkt dig at bruge det. Hvis det er flere måneder siden, at du sidst har trænet, så bør du nok overveje, om du overhoved gider det mere.
Hvis du ikke gør, kan du ligeså godt spare de penge og bruge det på noget andet.

Nedgradering
Tit er der abonnementer som vi skal bruge, men som vi betaler overpris for, da vi ikke lige har fået tjekket, om man kan få en bedre pris et andet sted. Hvis du f.eks. har en hjemmeside, hvor du smider personlige indlæg eller billeder op på, så er det sikkert længe siden, at du har undersøgt, om du kan spare penge på hosting.
Heldigvis kan du både undersøge dit nuværende webhotel og kigge her: Find et webhotel her. Du vil tit blive overrasket over, hvor mange penge du kan spare hvert år.

Gør-det-selv
Det er dejligt at hyre professionelle til at ordne ting i dit hjem. Men du kan spare mange penge, hvis du selv gider gøre det. F.eks. behøver du sikkert ikke rengøring, i stedet kan du gøre det til noget, som du laver hver uge, når du har fri.
På samme måde kan du også ordne andre ting i dit hjem som at male. Hvis du har købt en ny opvaskemaskine, kan du her finde en god guide til montering af opvaskemaskine. Der er mange penge at spare, når du selv står for at fixe det meste i dit hjem.

Lav ting der er gratis
Næste gang du skal hygge med vennerne, så behøver I ikke at gå i byen eller biografen. I stedet kan I se en film derhjemme. Når du skal hygge med kæresten, kan I gå en tur sammen i den lokale park. Det vil gøre, at du sparer en masse penge, og hvis din kæreste ikke forstår det, kan du altid forklare hende, at du hellere vil gøre det, så du kan få råd til at tage på ferie med hende.
Med disse spareråd kan du komme på den helt store ferie næste år.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

AF: JOHN WENNERWALD

Hurra for lokale holdninger 12. september 2021 kl. 22.15

AF: TOM AHLQVIST

Frivilligt socialt arbejde… 11. september 2021 kl. 09.06

AF: PAW HALLANDSON

Trilogien om Østerbroskolen part 3 09. september 2021 kl. 20.36

Annonce