Annoncørbetalt indhold

Annonce: 5 grunde til, at hurtigt internet er vejen til vækst for virksomheder på Lolland og Falster

Høje hastigheder er måske farligt på motorvejen, men manglende hastighed på din internetforbindelse dræber produktiviteten og omsætningen for din virksomhed. Hvad mere er, så var det, der blev karakteriseret som ”hurtigt internet” for bare et par år tilbage, i dag sjældent hurtigt nok til moderne virksomheder.

I takt med at flere og flere arbejdsopgaver varetages på computere, som alle sammen er koblet til internettet, bliver der til stadighed hårdere kamp om båndbredden på virksomheders forbindelser.
Hvis din virksomhed vil være konkurrencedygtige i dagens Danmark, er der altså visse krav til jeres internet. Hvis du stadig ikke er overbevist, får du her de 5 vigtigste grunde til, at du burde opgradere din virksomheds internet til en hurtigere løsning allerede i dag.

1. De populære cloud-systemer sætter høje krav til dit internet
Hvis du ikke kender til begrebet ”cloud”, er det på tide at du inkorporerer det i dit ordforråd, for stort set alle virksomheder bruger cloud-løsninger til deres arbejde på computeren.

Kort fortalt betyder det, at du har adgang til ressourcer på din computer, som ikke er ligger direkte på din computer. Det er både e-mail-klienter, Facebook og CRM-systemer, der går indunder dette begreb.

Så, som du nok kan se, er det mange ting der foregår oppe i ”skyen”. Men, da der er mange andre end dig og din virksomhed, der tilgår de samme cloud-tjenester, kræver det en hurtig internetforbindelse, hvis ikke dine medarbejdere skal vente i evigheder, på at diverse cloud-systemer loader på deres computer. Denne ventetid vil stort set altid gå udover koncentrationen hos dine ansatte, hvilket kan resultere i lavere produktivitet.

Hos (sponseret link) GlobalConnect er de specialister i sort fiber, som er lynhurtigt og vil minimere ventetiden på disse cloud-tjenester gevaldigt – så det kan være en rigtig god investering for din virksomhed.

2. Stadigt større pres på indlæsningstiden på alle hjemmesider og e-mails
Billeder og grafisk materiale er en vigtig ting i nutidens digitale verden. Et billede siger som sagt mere end 1000 ord, men det tager desværre også næsten ligeså lang tid mere at indlæse et billede som en tekst på nettet.
Da nutidens online-forbrugere, i modsætning til tiden med analog markedsføring, er meget utålmodige, er det næsten et krav for virksomheder at de har meget grafisk materiale, når de markedsfører sig selv online for fange forbrugernes opmærksomhed. Derfor finder du nærmest ikke en hjemmeside, der ikke er plastret til med billeder, logoer og videoer. Det er alt sammen noget, der lægger meget pres på din internetforbindelse.

Så, hvis du vil undgå lang indlæsningstid for dine ansatte, skal du have en hurtig forbindelse, for at det ikke går ud over produktiviteten.

3. Videostreaming
Videostreaming kræver endnu mere båndbredde end billeder, og det er en stadigt mere populær måde at dele viden, få viden og generelt fylder videoer bare mere på internettet.

Hvis din virksomhed lever af veluddannede medarbejdere, er der også store chancer for, at dine medarbejdere går på nettet for at opdatere deres viden indenfor deres ekspertområde. Hvis det er sagen, så vil der unægtelig være et stort pres på jeres internet. Hvis du vil have de mest veluddannede ansatte, med den nyeste viden, så skal de kunne se undervisningsvideoer online, uden at skulle vente en evighed på at de indlæses – så sørg nu for at det er muligt.

4. Videokonferencer øger produktiviteten og mindsker omkostningerne
Alle virksomheder leder efter måder at øge produktiviteten og mindske udgifterne. En måde du kan gøre dette, er ved at introducere videokonferencer. Med en videoopkald kan de fleste virksomheder spare rigtig mange penge på transportomkostninger – både i kroner og øre, men også tid.

Hvis tid er penge, kan man selvfølgelig argumenterer for, at din virksomhed ikke sparer ligeså mange penge, hvis din internetforbindelse er forældet – og så ryger lidt af idéen med videoopkald.

5. Datasikkerhed
Med introduktionen af GDPR-lovgivningen blev de fleste virksomheder i hele Europa, fra den ene dag til den anden, opmærksomme på at de skal holde forsvarligt styr på alle de data de opbevarer digitalt – hvilket er MANGE!

Alle din virksomheds data bliver opbevaret digitalt – og det giver selvfølgelig sig selv, at denne datamængde kun vokser med tiden. Samtidig laver (eller burde lave) de fleste virksomheder løbende backups af deres filer, for at sikre at intet går tabt, hvis uheldet skulle være ude. Denne backup-proces kan være utroligt langsom, selv med en ok internetforbindelse.

Så, hvis du vil sikre, at dine medarbejdere har tålmodigheden til at vente på denne proces, så du er sikker på at alle jeres data forbliver sikkert opbevaret, er det den sidste grund til, at du virkelig burde overveje at opgradere din internetforbindelse til en lynhurtig en af slagsen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon2