Annoncørbetalt indhold

Annonce: 5 perfekte sommerdrinks

I sommervarmen er der behov for at få godt med væske indenbords. Der skal selvfølgelig noget vand til ind i mellem, men sommeren er en oplagt årstid for at nyde en masse lækre drinks under solens varme stråler.

Dagene er længere, og nætterne er lyse, hvilket giver mere tid og overskud til at hygge sig med venner og familie – selv på hverdage. I denne artikel får du 5 bud på en lækker sommerdrink. Nyd den efter arbejde med venner eller i weekenden til en mindre havefest.

1. Aperol Spritz
Aperol Spritz er uden tvivl 2018’s mest trendy og mest bestilte drink. Den italienske drink er vinbaseret og serveres ofte som en velkomstdrink. Den perfekte kombination af en sød og lidt frisk smag med en bitterhed er et kæmpe hit i disse år. Rundt omkring i landet skyder der Aperol-terrasser op som aldrig før.

2. Rosé
Rosévin er også en af de mest populære drinks i tiden. Den lette og lidt søde vin er perfekt til sommerens varme eftermiddage, picnics og havefester. Den lyserøde vin nydes ofte alene, men er faktisk rigtig god til mange forskellige retter, da den kombinerer hvidvin og rødvin. Find et stort udvalg af rosevin her.(Sponsoreret link)

3. Gin Haas
Den lækre sommerlige drink stammer oprindeligt fra Fyn, hvor den er opfundet af en dansk bartender. Den lækre drink består af gin, mangosirup, lemon sodavand og limeskiver. Den friske kombination er et hit i sommervarmen, når festen skal startes. Prøv den næste gang du går i baren for at bestille drinks.

4. Piña Colada
En af de gamle klassikere når det kommer til sommerdrinks, er Piña Colada, der tager dig tilbage til sydens sommerfester og stande. Drinken kan godt være lidt tung, da den bl.a. indeholder annanas og kokosmælk, men er en super lækker og frugtig fornøjelse i varmen.

5. Sangria
Har du været i Spanien, er du helt sikkert også blevet vild med Sangria. Den lækre punch er mikset sammen af rødvin og frugtstykker. Ofte indeholder Sangria også appelsinjuice, danskvand eller brandy. I England er drinken også meget populær, hvor den er mere kendt som ”Pimms” og er fast inventar på pubs om sommeren.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Drink