Annoncørbetalt indhold

Annonce: 5 råd til din branding strategi

Kunne din virksomhed godt bruge lidt fornyet inspiration til dens brandingstrategi, så bør du læse med her.

Danmark er et land fyldt med virksomheder og iværksættere, som kæmper om at nå deres målgruppe. Der er en intensiv konkurrence inden for alle brancher, så det kræver, at man har gjort meget ud af sin brandingstrategi, der er fundamental for, at virksomheden lykkes. Forbrugerens opfattelse af jer og jeres ydelser eller produkter er altafgørende for, om de vælger jer. Den opfattelse skal være yderst positiv.

1. Giv kunderne noget ekstra
Det, at kunderne føler, at de får noget ekstra ved at være kunder hos jer, er vigtigt. Tag udgangspunkt i de kunder I har og giv dem god service, så de fortæller det videre til potentielle kunder. En god anbefaling fra nuværende kunder er en af de mest effektive måder at få kunder på. Derfor er kundepleje utrolig vigtigt. I kan for eksempel give dem gratis billetter til en konference, hvor I samtidig giver dem en lækker løbetrøje med jeres logo på og andre forsyninger i løbet af dagen som logovand (sponseret link), snacks, en sandwich og lignende.

2. Invitér kunderne med i biografen eller i teateret
Kunderne elsker at få oplevelser, som er relevante for dem, sjove og ikke mindst gratis. Det er god kundepleje. Derfor kan I for eksempel invitere dem med til en tur i biografen eller teater. Det kan have noget at gøre mere jeres virksomhed, men det behøver det nødvendigvis ikke. Når kunderne får adgang til gratis arrangementer, er de også mere villige til at blive hos jer og spørge efter flere ydelser. Og det er det, I skal have frem I dem.

3. Svar kunderne hurtigt
Du ved nok selv som privat person eller samarbejdspartner med andre virksomheder, hvor frustrerende det er at vente på svar, for man kan ikke komme videre, og man ved ikke, om der bliver taget hånd om en. Derfor er det vigtigt at komme med respons så hurtigt, det er muligt. Det kan også være en besked om, at I tager jer af sagen og vender tilbage inden for 1 uges tid eller lignende.

4. Gør det personligt
Med så mange muligheder der er i dag, vil kunden gå efter de bedste tilbud. Og en måde at skabe et godt tilbud på, som ikke omfatter pris, er at yde god service og opbygge en relation. Det vil kunderne gerne betale for. Så når dine medarbejdere svarer på mails, bør de underskrive med deres navn. Medarbejderen bliver den uundværlige kontaktperson, som gør, at kunden får et bedre kendskab til virksomheden igennem denne, som er en menneskelig relation. Det kan kunden bedre forholde sig til.

5. Åbent hus
Hold et åbent hus arrangement, hvor I inviterer på kaffe, kage og holder et oplæg, som er relevant for kunderne. Der får kunderne noget brugbart og I kan få en snak med dem fysisk, som man ikke skal undervurdere, på trods af hvor meget det digitale landskab fylder.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • partnertxt-ann-04