Annoncørbetalt indhold

Annonce: 5 tips til hvad man kan bruge et forbrukslån til

Forbrukslån er karakteriseret ved, at långiveren lader det være helt op til låntageren, hvordan vedkommende vil bruge lånet.

Derfor er det i realiteten kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan du vil spendere dine penge, når du låner penge uden sikkerhed.
Noget andet der er typisk for forbrukslån er, at de gør det muligt at få sine penge meget hurtigt; på den måde egner denne type lån sig godt til at tilfredsstille de behov, der pludseligt opstår.
En rapport fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen kortlagde i 2015 en række forhold om, hvordan danskerne bruger deres kviklån og forbrukslån. I denne fastslås det at størstedelen (33 %) køber elektronik for pengene. Ca. 16 % udnytter lånet til nye møbler eller andet til hjemmet. Endelig er der 10 %, som vælger at tage på deres drømmerejse.
Det hurtige lån uden sikkerhed giver dig kort sagt frihed til at gøre netop det, du har gået og haft lyst til. Nedenfor følger 5 eksempler til inspiration - det er bare nogen af måderne, du kan bruge et lån uden sikkerhed på.

Finansiering af rejsen
At rejse er at leve, sagde H.C Andersen. Det er desværre også relativt dyrt. Når man er i januar måned og dagene i Danmark er kolde, mørke og korte, kan det være svært at overskue de mange måneder indtil forårets komme. Der kan en rejse til sydens solrige himmelstrøg gøre underværker for humøret, men for mange vil det ikke være muligt lige pludselig at tage afsted.
Hvis man ikke har fået sparet op til rejsen i løbet af året, kan finansiering via et forbrukslån være måden at få penge ind på kontoen i en fart. Så er du klar til at komme afsted på en af de nedenstående rejser.
Det klassiske feriemål i de kolde måneder er nok en tur til en solbeskinnet strand, og det er da også svært at slå. Hvem har ikke lyst til at dase i en liggestol, mens man hører bølgernes skvulp, læser i en god bog og har en kølig drink indenfor rækkevidde?
Det er dog ikke kun på stranden, at man kan mærke solens varme. En anden klassiker er safaritur på Afrikas savanne. Her er virkelig tale om en stor oplevelse, som man aldrig vil glemme og hurtigt bliver afhængig af. Jægere snakker om The Big Five: Næsehornet, leoparden, bøflen, elefanten og løven. Har du set dem alle?
Man behøver ikke tage syd på for at se solen. Skiferie er også blevet et mere og mere populært valg for mange danskere. Når denne ferieforms popularitet er stigende skyldes det formentlig, den behagelige mulighed for at blande fysisk aktivitet med afslapning og hygge foran pejsen med ens hjerters udkårende eller hele familien.
Hvis du er mere til at få noget på den kulturelle oplever, er der dog også store muligheder i en storbyferie. Destinationerne rundt omkring i verden er talløse, og der er ikke to storbyer i verden som er ens.
Alle disse ferie typer kan være indenfor din rækkevidde på bare få dage, når du optager et lån uden sikkerhed.

Forbrugsvarer
Et forbrukslån uden sikkerhed kan bruges på samtlige af de forbrugsvarer, du kan forestille dig; en ny computer, hårde hvidevare, en cykel, tøj, møbler eller en ny bil. Du kan også se det som et boost til en opsparing - hvis du nu har 150.000 kr. sat af til en ny bil, men gerne vil op på 200.000 kr., kan du tage et lån på 50.000 kr.
På grund af den fleksibilitet du får med et lån uden sikkerhed, kan det dog også bruges på meget mindre erhvervelser. F.eks. bøger, spil, tøj eller en gave til din nevøs konfirmation.
Det der altid kommer dig til gode ved et forbrukslån, er at pengene ikke er øremærket. Det er markant anderledes fra f.eks et billån, hvor du skal bruge pengene til at købe en bil. Når du optager et forbrukslån, får du, fra det øjeblik pengene udbetales, total kontrol over dem.
Det betyder, at du kan ændre mening i forhold til hvordan du vil bruge dem. Det betyder også, at du slet ikke behøver have en plan for, hvordan du vil bruge dem. Måske har du bare lyst til at have 5.000 kr. ekstra på kontoen i en enkelt måned til at forkæle dig selv med restaurantbesøg, lidt nyt tøj og en gave til din partner.

Få råd til julen
December måned er allerede over os igen, og du har ikke fået sat penge af til den. Der er mange omkostninger i årets dyreste måned. Juletræ, julemad, julepynt og sager til småkage dej, for slet ikke at snakke om julegaver til dine venner og familie. Alt dette kan du få råd til ved at tage et hurtigt lån uden sikkerhed.
Hvis du f.eks. tager et lån og spreder afbetalingen af dette ud over de kommende 12 måneder, er det ligesom, at du sparer op til julen ved at lægge lidt til side hver måned. På den måde kan du bruge juletiden til det du helst vil; hygge med din familie, uden at bekymre dig om økonomien.

Uforudsete omkostninger
Hvis uheldet pludselig er ude, kan det få katastrofale konsekvenser for din økonomi og dermed din frihed til at gøre de ting, du gerne vil.
Bilen der pludselig bryder sammen, vandskader på dit badeværelse eller din computer, der ud af ingenting siger stop. Det er bare nogen af de uforudsete hændelser, der kan gøre, at du er nødt til at få tegnebogen op af lommen. (Sponseret link) Forbrukslån.no/ viser dig, hvad det vil koste at erhverve et forbrukslån.
Medmindre du har en opsparing, må de penge du kaster efter det uforudsete uheld, komme ud af dit normale budget. Altså er du forhindret i at bruge dem, som du havde planlagt. Her kan et lån uden sikkerhed være en kæmpe hjælp. Fordi du kan få lånet på få dage, er det underordnet hvor pludseligt uheldet kommer. Du er klar til at se det i øjnene.
Bare sørg for at lave en realistisk afbetalingsplan, så kan du sprede den uforudsete udgift ud over en længere periode.

Refinansiering af gæld
Et forbrukslån kan også benyttes til andet og mere end at finansiere forbrug nu og her. I de senere år har der været en stigende tendens til at danskerne også udnytter muligheden for at låne uden sikkerhed til at refinansiere deres gæld.
Refinansiering af ens gæld betyder i korte træk, at man optager et større lån, som man benytter til et dække en række mindre lån, som er spredt ud over forskellige låneudbydere.
F.eks. hvis man har lånt 10.000 kr. hos låneudbydere 1, 25.000 kr. hos låneudbydere 2 og 15.000 hos låneudbydere 3, sidder man med tre forskellige forbrukslån til forskellige renter.
Renten på sådanne mindre lån vil måske typisk ligge mellem 15 – 20 % årligt. Dertil kommer, at man skal holde overblik over 3 låneudbydere.
Hvis man går til en 4. låneudbyder og får et lån på 40.000 kroner, kan man så bruge pengene til at indfri sit lån hos låneudbyder 1, 2 og 3. Man vil givetvis kunne få en lavere rente, da man optager et større lån. I klassen 40.000 kr. vil renten typisk ligge mellem 10 – 15 % årligt, altså godt 5 % lavere end ved de 3 mindre lån.
Samtidig slipper man for at skulle holde overblik over 3 låneudbydere og kan fokusere på at møde sine forpligtelser overfor den ene lånudbydere, der har hjulpet med refinansieringen.
Altså kan der ligge en stor økonomisk gevinst i refinansiering af ens gæld. Jo flere mindre forbrukslån man har, jo større vil gevinsten være, så hvis man har en række mindre lån, vil det stort set altid være en god ide at gennemføre en refinansiering.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • 5-tips-til-hvad-man-kan-bruge-til-lån-uden-sikkerhed-til