cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: 7 gaveidéer til Mors dag

Du spekulerer sikkert på, hvad du kan give din mor i år for at vise hende, hvor meget hun betyder for dig. Hvis du ikke har en masse tid og penge, er der masser af små ting, du kan gøre for at ære din mor på Mors Dag. Her får du 7 idéer til gaver, der vil få hende til at føle sig elsket og værdsat.
25. august 2021 kl. 10:50 Af Blomster verden

1. En buket blomster

Alle (næsten) kvinder elsker blomster. Det er derfor de er en perfekt gaveidé til Mors dag. Hvis du ikke ved hvad hendes yndlingsblomst er, så er roser, liljer og (sponseret link) tulipaner altid et sikkert valg. Uanset hvilke blomster du vælger, så er en buket altid det sikre valg, men måske også en grund til at tænke kreativt?


2. Et kort med en håndskrevet besked

Er du ikke den kreative type, kan du altid købe et kort til hende, men hvis du er den kreative type og har tid, kan du lave dit eget kort, og gøre det personligt med en håndskrevet besked inde i kortet. Det vil betyde så meget mere for hende end noget købt kort nogensinde kunne gøre.


3. Morgenmad i sengen

Intet siger "Jeg elsker dig, mor" som morgenmad på sengen. Lav hendes yndlingsret for at vise, at du holder af hende og er taknemmelig for alt, hvad hun gør. Det er de små ting, der tæller. Du kan også rengøre huset for hende, som en ekstra lille gave. Det vil hun helt sikkert sætte pris på.


4. Lav hendes livret

Hvis du er god til at lave mad, kan du lave hendes livret. Du kan endda tilføje små dekorationer til den, hvis du ønsker, at den skal være noget helt særligt. Hvis du ikke er så god til at lave mad, kan du bage nogle småkager eller andre søde sager, som du ved, at hun vil elske.


5. Gavekort til hendes yndlingsbutik

Det er ikke rigtig en gave i traditionel forstand, men du kan købe gavekort til hendes yndlingsbutik, og hun kan bruge dem på lige det, hun vil. Hvis hendes yndlingsbutik er en lingeributik, anbefaler vi dog at du finder på noget andet.


6. Chokolade

Alle (næsten) elsker chokolade og hvis din mor har en yndlingschokolade, vil dette også være en rigtig god gave idé. Den kan eventuelt kombineres med en buket blomster, en flaske vin eller champagne, eller et håndskrevet kort.


7. Skriv en sang

Lidt utraditionelt måske, men du kan skrive en sang til din mor og registrere det. I sangen kan du skrive om alle de ting hun har gjort for dig, og hvor taknemmelig du er for det. Det vil ingen mor på denne planet, kunne stå for, og hun vil huske det for altid.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce