Annoncørbetalt indhold

Annonce: 7 gaveidéer til Mors dag

Du spekulerer sikkert på, hvad du kan give din mor i år for at vise hende, hvor meget hun betyder for dig. Hvis du ikke har en masse tid og penge, er der masser af små ting, du kan gøre for at ære din mor på Mors Dag. Her får du 7 idéer til gaver, der vil få hende til at føle sig elsket og værdsat.

1. En buket blomster

Alle (næsten) kvinder elsker blomster. Det er derfor de er en perfekt gaveidé til Mors dag. Hvis du ikke ved hvad hendes yndlingsblomst er, så er roser, liljer og (sponseret link) tulipaner altid et sikkert valg. Uanset hvilke blomster du vælger, så er en buket altid det sikre valg, men måske også en grund til at tænke kreativt?

2. Et kort med en håndskrevet besked

Er du ikke den kreative type, kan du altid købe et kort til hende, men hvis du er den kreative type og har tid, kan du lave dit eget kort, og gøre det personligt med en håndskrevet besked inde i kortet. Det vil betyde så meget mere for hende end noget købt kort nogensinde kunne gøre.

3. Morgenmad i sengen

Intet siger "Jeg elsker dig, mor" som morgenmad på sengen. Lav hendes yndlingsret for at vise, at du holder af hende og er taknemmelig for alt, hvad hun gør. Det er de små ting, der tæller. Du kan også rengøre huset for hende, som en ekstra lille gave. Det vil hun helt sikkert sætte pris på.

4. Lav hendes livret

Hvis du er god til at lave mad, kan du lave hendes livret. Du kan endda tilføje små dekorationer til den, hvis du ønsker, at den skal være noget helt særligt. Hvis du ikke er så god til at lave mad, kan du bage nogle småkager eller andre søde sager, som du ved, at hun vil elske.

5. Gavekort til hendes yndlingsbutik

Det er ikke rigtig en gave i traditionel forstand, men du kan købe gavekort til hendes yndlingsbutik, og hun kan bruge dem på lige det, hun vil. Hvis hendes yndlingsbutik er en lingeributik, anbefaler vi dog at du finder på noget andet.

6. Chokolade

Alle (næsten) elsker chokolade og hvis din mor har en yndlingschokolade, vil dette også være en rigtig god gave idé. Den kan eventuelt kombineres med en buket blomster, en flaske vin eller champagne, eller et håndskrevet kort.

7. Skriv en sang

Lidt utraditionelt måske, men du kan skrive en sang til din mor og registrere det. I sangen kan du skrive om alle de ting hun har gjort for dig, og hvor taknemmelig du er for det. Det vil ingen mor på denne planet, kunne stå for, og hun vil huske det for altid.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon