Annoncørbetalt indhold

Annonce: Årets julegave til cykelrytterne 2020

Julen står for døren. Har du som så mange andre, svært ved at finde den rigtige julegave, til den cykelentusiastiske person?

Giv en helt særlig person muligheden for en (sponseret link) operatør gennemgang til hvordan de kan spille på deres favorit cyklist, og tjene lidt ekstra på deres yndlings sport.

Til dem som har en der cykler selv på deres julegave liste, så kan du finde en gave på webshoppen, eller give dem vores bonuskode så de kan få en god start hvis de vil spille på yndlings cykelhold. Vi har samlet nedestående en top 5 cykle julegave ideer.

1. Canyon Exceed CFR Team
Producenten Canyon fra tyskland har introduceret en helt ny, ultra let og særdeles fantastisk ramme til deres XC hardtail. Den fornyet geometri gør exceed til en yderst effektiv MTB.
Den fås i hvid farve, og findes i 5 forskellige størrelser fra extra small til extra large. Rammen vejer blot 8.95 kilo uden pedaler.
Canyon Exceed CRF koster blot 45.699,- kr.

2. Giro Manifest Spherical hjelm
En topklasse hjelm af høj kvalitets fra Giro med fantastisk komfort og sikkerhed af bedste standard.
Manifest er en fantastisk hjelm til all-round cykling. Har du brug for en god hjelm, så er Giro er det rette sted at gå til. Prisen er ikke urimelig for Manifest da den indeholder en masse sikkerhed, komfort features, og hjelmen ventilere rigtig godt på de lange ture under den varme sol.
Vejledende udsalgspris: 2.299, - kroner

3. Rapha Roll Top Backpack
Engelske Rapha har udviklet en helt outstanding rygsæk til dem som elsker at pendle rundt i storbyen, eller som lever af at være cykelbud til hverdag. Ryksækken er en roll-top ryksæk som er blevet udviklet med specielt cykelbude i tankerne.
Rapha Roll Top Backpack er bred og firkantet men ligeledes meget stilren, og er en perfekt gave til den modebevidste cykelbud eller pendler. Ryksækken fås i fareven sort, samt sort/pink og en lækker darkgreen farve.
Pris: Kr. 950,- kroner

4. Shimano S-PHYRE RC902
Shimano er mærket når det kommer til landevejs rytterens sko. S-phyre har utallige sejre bag sig og er derfor det fortrukne valg for ryttere der outperformer de andre på højeste plan inden for landevejs cykling.
Skoen udskiller sig unikt fra de andre S-phyre sko ved dens unikke design, og de videnskabelige beviste funktioner som ligger s-phyre i en helt anden bold gade.
Skoen viste sin kvalitet ved Wout van Aerts sejr i 2020.
Shimano S-PHYRE RC902 koster blot 2899,00 kroner.

5. isolés Jules ECO vindvest
Fra danske isolés kommer en ny eco vindvest. Yderst stilren med et moderne design. Vesten har en god åndbarhed, og topklasse beskyttelse. Jules Eco vesten er lavet af genbrugte plastikflasker til den miljø bevidste rytter som ikke ønsker at komprimere med bæredygtigheden!
For dem som kender isolés, så ved de at der er tale om højkvalitet til den alsidige rytter der har brug for en let og moderne vindveste.
Vores tester mener at Jules-vesten er et must-have til den kræsne landevejs rytter!
Vejledende udsalgspris: 899.95,- kroner

Ønsker du at være med i nogle af de anderkendte løb i danmark kan du læse mere omkring dansk cykling her.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • nordickod