Annoncørbetalt indhold

Annonce: Årets julegaver i 2019

Nu er sommeren officielt forbi, og kulden trænger stille og roligt ned over os. Det betyder, at julen nærmer sig med hastige skridt, og vi står igen overfor et større gaveræs med masser af god mad og forhåbentligt også godt selskab.

Er du dårlig til at finde de rigtige julegaver til venner og familie? Det kan være svært at ramme plet hver gang. Nedenstående er listet nogle trends og forslag til julegaver der med sikkerhed ligger under træet i mange danske hjem d. 24 i år.

Bløde pakker
Bløde pakker kan være et hit or miss. Bløde pakker er der blevet gjort grin med i diverse hvidevarer og elektronik brancher, når de har skulle markedsføre sig op til jul. Det er også sjovt nok - men fakta er, at de fleste vil blive glad for en lækker sweater, skjorte eller noget helt tredje. I og med at de sociale medier boomer frem med influencers fra hele verdenen, er der flere og flere unge der ønsker sig (sponseret link) modetøj under træet d.24. Instagram er i stor grad med til at danne disse præferencer hos de unge mennesker – på godt og ondt. Så bløde pakker er bestemt en ting i 2019, og hvad end du er mor til en teenager datter der ønsker sig en Kenzo t-shirt, eller søn af en tømrer der mangler et par nye underbukser – så vil en blød pakke helt sikkert blive værdsat, så længe du bare giver gaven lidt overvejelse.


Apple produkter
Apple produkter har været på mode længe i Danmark. Tager man en smule syd på – ned til Tyskland, så er Samsung lige så udbredt som Apple. Dette er dog langt fra tilfældet herhjemme. De fleste har iPhones, og der er en vis prestige i at have de nye iPhones fremfor androids. De nye Apple EarPods er også blevet et stort hit, og er helt sikkert en gave der kommer til at ligge under mange juletræer i 2019. De er smarte men samtidig praktiske, hvilke appellerer til de fleste Apple brugere.


Gaming udstyr til de unge
Gaming og Esport er en branche der virkelig vil fremad. Gaming er ikke længere udelukkende for nørder der sidder hjemme i kælderen og spiser chips og drikker cola. Esport er blevet en kæmpe branche med millioner i præmiepenge og lønninger. Danske Astralis ligger i skrivende stund nr.1 på verdens-rank listen og tjener store summer penge. Og hvilken 15-årig ville ikke synes det var livet at blive millionær ved at spille computer? Det unge kan i dag gå til Counter-Strike i deres lokale forening lige så vel som de kan gå til fodbold. Derfor er der med sikkerhed også mange unge mennesker der ønsker sig gaming udstyr under træet i år. Måske det endda bliver ét af de største år på den front, med den kæmpe fremgang Esport viser sig at være i.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon