cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Årets julegaver i 2019

Nu er sommeren officielt forbi, og kulden trænger stille og roligt ned over os. Det betyder, at julen nærmer sig med hastige skridt, og vi står igen overfor et større gaveræs med masser af god mad og forhåbentligt også godt selskab.
Er du dårlig til at finde de rigtige julegaver til venner og familie? Det kan være svært at ramme plet hver gang. Nedenstående er listet nogle trends og forslag til julegaver der med sikkerhed ligger under træet i mange danske hjem d. 24 i år.
10. oktober 2019 kl. 08:43 Af Di Moda Clothing

Annonce

Bløde pakker
Bløde pakker kan være et hit or miss. Bløde pakker er der blevet gjort grin med i diverse hvidevarer og elektronik brancher, når de har skulle markedsføre sig op til jul. Det er også sjovt nok - men fakta er, at de fleste vil blive glad for en lækker sweater, skjorte eller noget helt tredje. I og med at de sociale medier boomer frem med influencers fra hele verdenen, er der flere og flere unge der ønsker sig (sponseret link) modetøj under træet d.24. Instagram er i stor grad med til at danne disse præferencer hos de unge mennesker – på godt og ondt. Så bløde pakker er bestemt en ting i 2019, og hvad end du er mor til en teenager datter der ønsker sig en Kenzo t-shirt, eller søn af en tømrer der mangler et par nye underbukser – så vil en blød pakke helt sikkert blive værdsat, så længe du bare giver gaven lidt overvejelse.


Apple produkter
Apple produkter har været på mode længe i Danmark. Tager man en smule syd på – ned til Tyskland, så er Samsung lige så udbredt som Apple. Dette er dog langt fra tilfældet herhjemme. De fleste har iPhones, og der er en vis prestige i at have de nye iPhones fremfor androids. De nye Apple EarPods er også blevet et stort hit, og er helt sikkert en gave der kommer til at ligge under mange juletræer i 2019. De er smarte men samtidig praktiske, hvilke appellerer til de fleste Apple brugere.


Gaming udstyr til de unge
Gaming og Esport er en branche der virkelig vil fremad. Gaming er ikke længere udelukkende for nørder der sidder hjemme i kælderen og spiser chips og drikker cola. Esport er blevet en kæmpe branche med millioner i præmiepenge og lønninger. Danske Astralis ligger i skrivende stund nr.1 på verdens-rank listen og tjener store summer penge. Og hvilken 15-årig ville ikke synes det var livet at blive millionær ved at spille computer? Det unge kan i dag gå til Counter-Strike i deres lokale forening lige så vel som de kan gå til fodbold. Derfor er der med sikkerhed også mange unge mennesker der ønsker sig gaming udstyr under træet i år. Måske det endda bliver ét af de største år på den front, med den kæmpe fremgang Esport viser sig at være i.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

AF: JOHN WENNERWALD

Facebook skal bidrage 28. februar 2021 kl. 21.20

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

Annonce