cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Ændringer af forbrugsvaner kan have stor betydning for miljøet

Bæredygtighed er blevet en ting der fylder meget i de flestes hverdag, udover at det er noget som fylder, så er det også noget man hører om alle steder. Det er både i nyheder, på arbejdspladsen og i hjemmet. Et af emnerne der oftest dukker op i forbindelse med bæredygtighed er, at vi alle kan gøre en lille, men markant forskel ved at ændre vores egne forbrugsvaner. Dette gælder også måden vi bor på. Her i denne artikel kan du blive klogere på bæredygtighed og hvad du kan gøre, for at gøre en forskel for miljøet.
09. august 2021 kl. 10:51 Af Ruebirch

Hvad er bæredygtighed og hvad kan du gøre for at gøre en forskel

Jamen hvad er bæredygtighed egentlig? kort sagt, så handler bæredygtighed om, hvordan vi passer bedst muligt på jorden, så den ikke tager skade af den måde vi lever på. Det er svært og kan tage lang tid, før vi finder en fælles løsning, der kan skåne miljøet bedst muligt - og samtidig er spørgsmålet, hvor findes denne løsning? hvilke punkter skal der ændres på? og meget mere. Eksperter forsker i, hvad og hvordan, men det kan være svært at finde facit på et problem så har mange problemstillinger. Ydermere skal der forskes og undersøges på mange aspekter, det kan være alt fra transportmidler, til hvordan vores varer fremstilles og meget mere. Det du som privatperson kan gøre, afhænger meget af dine nuværende forbrugsvaner. Går du allerede meget op i miljø, grøn omstilling og bæredygtighed, så er du måske allerede nu et aktiv i at gøre en forskel. Er du grøn på området eller vil du lærer mere om, hvad du kan gøre, så er du havnet det helt rette sted. I afsnittet herunder kan du læse og lære meget mere om bæredygtighed.


Gør alle aspekter af din hverdag bæredygtige

Boligen er et vigtigt omdrejningspunkt for en mere bæredygtig hverdag. Dette gælder alt fra vedligehold af selve boligen og hvordan det gøres. Det er ydermere et spørgsmål om den omtanke vi har, når vi bygger ud, om eller til. Samt har selv adfærden i boligen stor betydning for, hvordan du påvirker miljøet. Det drejer sig også om de ting du, så at sige, “invitere” ind i dit hjem. Hvilke produkter har du i køleskabet og hvilke møbler, figurer og vaser har du pyntet dit hjem med? Hos (sponseret link) Ruebirch finder du en bæredygtigwebshop, hvor du kan få alt, hvad hjertet begærer af bæredygtige produkter. Du kan her finde alt fra smykker, til ting til boligen og til din personlige pleje. Du vil derfor med produkter herfra, gøre stort set alle aspekter af din hverdag bæredygtige.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

AF: JOHN WENNERWALD

Dronning over alle 03. oktober 2021 kl. 22.46

AF: TOM AHLQVIST

Ældres forhold. 30. september 2021 kl. 16.06

Annonce