Annoncørbetalt indhold

Annonce: Æstetisk og funktionelt til dig og din bolig

Carporte, opbevaringsrum, overdækninger og meget andet, er sommetider noget man ikke tænker over, enten tager man det for givet eller også glemmer man helt disse muligheder. Men en ting er sikkert, det gør lige hverdagen lidt lettere og lidt flottere. Og så passer en carport jo på din bil i det danske vejr, både i hagl og sne og regn og slud, endda i solen.

(Sponseret link) Lyngsoe.dk udvikler og fremstiller carporte, opbevaringsrum og andet på højt niveau. Alt er nøje udvalgt og det høje niveau gør sig gældende for både konstruktionerne, men også for materialevalg og finish. Det er en ære for Lyngsoe.dk at skabe en carport der både er æstetisk men også funktionelt for dig og din bolig.

Der er ingen tvivl om, at Lyngsoe.dk er en moderne virksomhed, fyldt med nytænkning og fleksibilitet. Alle deres løsninger er udført i galvaniseret stål og med mulighed for pulverlakering i flere forskellige RAL-farver. Det sikrer, at alle deres løsninger vil matche de fleste bygninger. De fleste løsninger kommer også med tilvalgsmuligheder og tilbehør, så det passer til dig og dine behov. Lyngsøe A/S leverer en løsning med et godt design, førsteklasses materialer og gennemført finish, der både beskytter, pynter og glæder øjet.

Erfarne hænder i mere end 20 år

Lyngsøe A/S begyndte deres projekt for mere end 20 år siden. Projektet bestod i at udvikle og fremstille carporte i stål, som er funktionelle men også flotte og lette i deres design. Og i dag producerer de faktisk carporte til alle typer af bolig. Det gælder alt fra private parcelhuse til etagebyggerier, erhvervs- og institutionsbygninger, og de sørger altså samtidig for at matche carporten med det æstetiske udtryk boligen har. Det kunne være 70’er husene, funkisboliger, murermestervilla og meget meget mere. Lyngsøe er anerkendt for deres høje kvalitet, både herhjemme i Danmark men også ud over landets grænser. Grundlaget for deres succes er et unikt og fleksibelt design og et kvalitetsbetonet udvalg af tilbehør, så du kan have den helt perfekte carport til dig og dit hjem. Inden du køber og bestiller din carport, kan det være en god idé at se carporten i “levende live”, og det kan du på deres permanente udstilling i Søften ved Aarhus. Tag en tur forbi, og lad jer inspirere og samtidig opleve dansk design og kvalitet helt ned til den mindste detalje.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon3