cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: AGF forstærker sig i løbet af vinterferien

Vinterpause i Superligaen skal ende den 9th februar derfor de holdene af det danske mesterskab stadig har tid til at træne og forberede sig til de kommende officielle kampe.
07. februar 2018 kl. 09:35 Af Annonce

Annonce

AGF Aarhus benyttede også vinteroverføringsperioden til at øge sit angrebsfærdighed. Den 1. februar Martin Pusic kom med klubben. Derudover vendte Björn Daníel Sverrisson tilbage fra Vejle Boldklubs udlejningen.

Aarhus Gymnastikforening efter 19 runder med Superligaen steget til 11. plads i nederste halvdel af pointtavle. Siden begyndelsen af sæsonen AGF slå modstandere i ligakampe kun 5 gange, og tabt to gange mere - i 10 spil, 4 spil endte uafgjort. Forskellen mellem lavede og mistede mål er ganske signifikant: 20 gange holdet lykkedes at lave mål under ledelse af coach David Nielsen, hvorvid de tabte 34 mål. Forskellen i points mellem holdet København, der holder med 6. plads, og AGF Århus er nu 7 points, så klubben behøver til at anstrenge sig for at forsvare dets ret til at deltage i Superligaens yderligere kampe. Det fulde pointsbord for Danske mesterskabs findes på Stakers.com.

I slutningen af januar Duncan, den bedste tilskuer, fratræder fra Aarhus, på hans konto der var allerede 4 mål i 17 spil. Duncan flyttede til Pogon Stettin og skal spille i polsk Ekstraklasa. Björn Daníel Sverrisson, central midtbanespilleren som tilbragte 9 kampe i denne sæson med 1. Division, til udløb af udleje, er tilbage fra Vejle BK. Hans kontrakt med AGF er gyldig til den 30.06.2019. Et nødvendigt skridt til at styrke holdet var overførslen af angriber Martin Pusic fra København. Kontrakten med østrigeren er indgået indtil den 30.6.2018.

Den ex spiller fra det østrigsk landshold U-20 havde deltaget i 6 kampe med FC København og scorede et mål på sin konto. I hovedklubben blev Martin Pusic ikke en spiller i hovedlinjen, i gennemsnit tilbragte han omkring 25 minutter pr. kampen. I vinterpause besluttede klubben at opgive Pusic og give ham mulighed for at flytte til et andet hold. AGF Aarhus er nu i træningslejr i Portugal, den nye spiller vil snart være med i holdet.

AGF har gennemført hjemme to venlige kampe i midten af januar. Med sejr 2:0 sluttede kampen den 17. januar mod Brabrand IF fra 1. Division. Den 22. januar tabte Aarhus 4:2 til Vendsyssel FF klubben, som også spiller med 1. Division. AGF slog HNK Rijeka med en score på 2:1 inden for rammerne af Atlantic Cup. Ifølge Stakers næste kamp i denne turnering klubben vil holde den 2. februar mod Beijing Sinobo Guoan, og den 12. februar det skal holde en udekamp til Hobro som del af det 20. runde i Superligaen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HELENE WIINGAARD

Sikke et spild... 21. februar 2019 kl. 13.50

AF: MARTIN WOUTERS

ældre maden 19. februar 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Månedsløn; 4,4 mio. kr. 17. februar 2019 kl. 21.32

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

Annonce