Annoncørbetalt indhold

Annonce: AGF forstærker sig i løbet af vinterferien

Vinterpause i Superligaen skal ende den 9th februar derfor de holdene af det danske mesterskab stadig har tid til at træne og forberede sig til de kommende officielle kampe.

AGF Aarhus benyttede også vinteroverføringsperioden til at øge sit angrebsfærdighed. Den 1. februar Martin Pusic kom med klubben. Derudover vendte Björn Daníel Sverrisson tilbage fra Vejle Boldklubs udlejningen.

Aarhus Gymnastikforening efter 19 runder med Superligaen steget til 11. plads i nederste halvdel af pointtavle. Siden begyndelsen af sæsonen AGF slå modstandere i ligakampe kun 5 gange, og tabt to gange mere - i 10 spil, 4 spil endte uafgjort. Forskellen mellem lavede og mistede mål er ganske signifikant: 20 gange holdet lykkedes at lave mål under ledelse af coach David Nielsen, hvorvid de tabte 34 mål. Forskellen i points mellem holdet København, der holder med 6. plads, og AGF Århus er nu 7 points, så klubben behøver til at anstrenge sig for at forsvare dets ret til at deltage i Superligaens yderligere kampe. Det fulde pointsbord for Danske mesterskabs findes på Stakers.com.

I slutningen af januar Duncan, den bedste tilskuer, fratræder fra Aarhus, på hans konto der var allerede 4 mål i 17 spil. Duncan flyttede til Pogon Stettin og skal spille i polsk Ekstraklasa. Björn Daníel Sverrisson, central midtbanespilleren som tilbragte 9 kampe i denne sæson med 1. Division, til udløb af udleje, er tilbage fra Vejle BK. Hans kontrakt med AGF er gyldig til den 30.06.2019. Et nødvendigt skridt til at styrke holdet var overførslen af angriber Martin Pusic fra København. Kontrakten med østrigeren er indgået indtil den 30.6.2018.

Den ex spiller fra det østrigsk landshold U-20 havde deltaget i 6 kampe med FC København og scorede et mål på sin konto. I hovedklubben blev Martin Pusic ikke en spiller i hovedlinjen, i gennemsnit tilbragte han omkring 25 minutter pr. kampen. I vinterpause besluttede klubben at opgive Pusic og give ham mulighed for at flytte til et andet hold. AGF Aarhus er nu i træningslejr i Portugal, den nye spiller vil snart være med i holdet.

AGF har gennemført hjemme to venlige kampe i midten af januar. Med sejr 2:0 sluttede kampen den 17. januar mod Brabrand IF fra 1. Division. Den 22. januar tabte Aarhus 4:2 til Vendsyssel FF klubben, som også spiller med 1. Division. AGF slog HNK Rijeka med en score på 2:1 inden for rammerne af Atlantic Cup. Ifølge Stakers næste kamp i denne turnering klubben vil holde den 2. februar mod Beijing Sinobo Guoan, og den 12. februar det skal holde en udekamp til Hobro som del af det 20. runde i Superligaen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • 47729-1-annonce