Annoncørbetalt indhold

Annonce: AURA kunder kan nyde Waoo TV

Som AURA kunde har du nu også muligheden for at få adgang til flere forskellige TV-pakker. De leverer TV-pakker via kabel, boks og streaming.

Du kan nemt vælge den løsning og en af de (sponseret link) waoo tv pakker, der passer dig allerbedst.
For en endnu bedre oplevelse kan du med Frit Valg TV selv bestemme og sammensætte, de kanaler du ønsker at se. Du kan fravælge den ene og tilvælge den anden, og på den måde få en skræddersyet TV oplevelse. Med TV-boks kan du nemt tilkøbe kanalerne ved brug af din fjernbetjening og med TV Go, kan du købe og sorterer i dine kanaler via browseren på din computer på waoo.tv.

Samarbejde med Waoo

I et stærkt samarbejde med en Danmarks førende leverandører af både internet, TV og telefoni via fibernettet, kan AURA tilbyde nogle stærke TV-pakker og fleksible løsninger. Med fibernet og TV-pakke fra AURA, kan du se stortset alle dine TV-kanaler via deres Web TV. Det betyder altså også, at du har friheden til at tage din TV-pakke med på farten i EU’s grænser. Alt hvad du skal bruge, er bare en internetforbindelse.Som ny kunde hos AURA, kan du prøve deres store TV-pakke helt uden bindinger eller gebyrer, og du kan herefter nemt skifte TV-pakke efter dine behov.

TV Go for fleksibilitet

TV Go er en smart løsning, hvis du vil undgå TV-boks eller kabel-TV. Her får du nemlig adgang til TV som en streamingløsning i stedet. Det vil altså sige, at du bruger din internetforbindelse og på den måde, kan du se TV på din smartphone, tablet, computer eller eget TV. Hvis du ikke ejer et smart TV, understøttes TV Go af Apple TV og Chromecast, så du stadig kan se TV-kanaler på dit TV. For endnu mere fleksibilitet kan du også tage dine TV-kanaler med dig, når du rejser inden for EU’s grænser. I Flex-pakken vælger du endda selv, hvilke kanaler du vil abonnere på.

Frihed og fleksibilitet

Som AURA kunde har du muligheden for at vælge selv. I et stærkt samarbejde med Waoo kan du vælge den løsning, der passer dig bedst. Fjern de kanaler, du alligevel zapper forbi, udskift dem og få en skræddersyet TV oplevelse, hvor du har frihed og mulighed for at tage alt dette med dig på farten inde for EU.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon