Annoncørbetalt indhold

Annonce: Afhøvling af gulve skaber ny dimension i dit hjem

Gulvene i de private hjem samt indenfor diverse erhverv bliver daglig udsat for lidt af hvert. Det sætter sine spor og kan resultere i yderst kedelige og slidte gulve. Der er dog en ende på problemet, som effektivt og hurtigt skaber illustrationen af et helt nyt gulv. Læs mere her om dine gulve kræver en afhøvling af gulve eller nærmere en gulvafslibning.

Spar dig selv de penge
De fleste husejere eller erhvervsdrivende vil opleve, at deres gulve ser kedelige og slidte ud. Det er en ganske naturlig bivirkning af mange års brug. Det resulterer dog i en stor hovedpine for mange, der tænker i dyre veje, nemlig udskiftning af gulvene. I tilfælde af udskiftning af samtlige gulve, så vil man stå overfor en større investering og ikke mindst et stort projekt. I mange tilfælde er dette dog langt fra nødvendigt. Det er effektivt og hurtigt enten at få afhøvlet eller afslebet gulvene, der vil give resultatet af et helt nyt gulv.

Afhøvling eller afslibning?
I tilfælde af at ens gulve skal behandles, så vil det til enhver tid anbefales at tage kontakt til professionelle på området. Præg af at gulvene vil kunne have specifikke omstændigheder, som udelukker nogle behandlinger eller lignende. Ligeledes skal der gås skånsomt til værk, da det kan få fatale konsekvenser ellers. Der vil ligeledes være forskel på afhøvling af gulve og en afslibning.

En (sponseret link) afhøvling af gulve er en grovere proces end en almindelige gulvafslibning. Massive plankegulve og ujævne trægulve vil i mange tilfælde udvikle sig til at være skæve og have skadet planker, der har et slidt udseende til sig. Her vil en afhøvling fjerne 2-5 mm af overfladen ved hjælp af en valse. Denne valse er fyldt med små klinger, der arbejder i gulvets dybde.

Modsat er en afslibning stadig effektivt men ikke en lige så grov proces. I mange tilfælde ved et almindeligt trægulv, så er det overfladebehandlingen, der har taget skade og derfor skal udskiftes. En afslibning vil foretages af en specifik maskine, men her anvendes sandpapir modsat klinger. På denne måde vil den ødelagte behandling i form af lakering, lud eller olie blive fjernet. Herefter behandles gulvet igen for at få resultatet af et nyt og flot gulv.

Det er de færreste privatpersoner, der kan afgøre, hvad der er nødvendig for det enkelte gulv. Præg af dette vil det være fordelagtigt at søge vejledning og professionel hjælp til udførelsen og afgørelsen.

Sådan får du et nyt gulv med en overfladebehandling Overfladebehandlingen, der foretages på et givent gulv, er med til at bestemme udseendet og udtrykket. Der vil være et antal forskellige muligheder, som vil gøre en markant forskel og skabe et helt nyt gulv. Her er følgende blandt andet muligheder

- Lakering
- Oliebehandling
- Lud

I de senere år er oliebehandling blevet meget populært, da det kan skabe et rustik udtryk, der er meget stilrent og anvendeligt i mange danske hjem. Der er dog fordele og ulemper ved mange af behandlingerne, som du med fordel kan tale med din fagmand om.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon2