Annoncørbetalt indhold

Annonce: Alkoholfri øl - en ny tendens

Danmark er af mange kendt for en desværre stærk alkoholkultur. Der findes brune bodegaer i både store og små byer, og alkohol bliver tidligt en del af teenageres fester. Det ligger i vores kultur, men der er faktisk kommet en ny tendens, og den ser ud til at vare ved.

Den tendens er (sponseret link) alkoholfri øl. Alkoholfri øl vinder større og større indpas hos danskerne. De første år på markedet var svære for de alkoholfrie produkter, da de sjældent kunne måle sig med øl med procenter. Sådan er det slet ikke længere. Flere og flere bryggerier udvikler alkoholfrie øl, fordi kunderne efterspørger det. Og øllene er gode.


Alkoholfri øl - færre procenter, færre kalorier
En alkoholfri øl indeholder mellem 0 og 0,5 procent alkohol. Det åbner op for, at en alkoholfri øl kan nydes af elitesportsudøvere, gravide og dem, der skal køre hjem fra en fest. Mange vælger en alkoholfri øl i hverdagen, fordi man ikke gider indtage alkohol på en tirsdag eksempelvis.

Et andet plus ved en alkoholfri øl er, at de kun indeholder en tredjedel af de kalorier, der findes i en almindelig øl. Det er altså et sundere alternativ. Det bedste ved det hele er, at alkoholfrie øl også smager af noget. Mange bryggerier arbejder intenst med deres alkoholfrie øl, og der resulterer i lækre smage.


Derfor skal du vælge alkoholfri øl
Du skal vælge en alkoholfri øl, fordi du har lyst til det. Men du kan også vælge den, fordi du er nødt til det. Er du gravid, må du selvfølgelig ikke få alkohol, og så er en alkoholfri øl et fantastisk alternativ på en varm sommerdag.

Du skal vælge alkoholfri øl, fordi du dyrker motion på højt plan. Gør du det, kan alkohol være skadelig for din form.

Slutteligt skal du vælge alkoholfri øl, fordi du tænker på din egen sundhed. Det kan godt være, der er kultur og tradition for alkohol i Danmark, men det er ikke ensbetydende med, at det er sundt. Alkohol er ikke sundt, og det er på tide, vi prioriterer alkoholfrie produkter.

Det betyder jo ikke, at det ene udelukker det andet. Der er ikke meget, der slår en kold øl, og det skal man have lov til at drikke. Alkoholfri øl er et dejligt alternativ, og har man ikke prøvet det, kan det heldigvis nås endnu.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon