cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: At give en gave, der bliver husket

Der er noget magisk over et bryllup. Musikken, menneskene og maden bidrager alt sammen til en stemning af kærlighed.
29. april 2018 kl. 14:47 Af Annonce

Annonce

At to mennesker siger ja til hinanden skaber en atmosfære af samhørighed og intimitet, som ikke blot de to nyudklækkede ægtefolk mærker, men også alle deres pårørende gæster.
Som gæst til et bryllup vidner man foreningen af to mennesker, man holder af, som har valgt at dele livet. For at prise den særlige kærlighed, der findes i luften på bryllupsdagen, vælger mange gæster, at bryllupsgaven også skal være unik og speciel.

Giv en bryllupsgave for livet
Ægteskabet er, for de heldige, en gave for livet. Ved at give en ekstraordinær gave, der gør indtryk på brudeparret, giver du dem også en gave at mindes sammen. En vase, foodprocessor eller porcelæn vil muligvis stadig findes i brudeparrets hjem, når de rammer guldbrylluppet. Til denne tid vil objektet være blevet en hverdagsgenstand, der bruges med kærlighed, selvom den nok er blevet forældet, gammel og triviel.

Vælg derfor at give en gave, der bliver husket med et smil, genoplevet og nydt af ægteparret selv mange år efter brylluppet. Det kan umiddelbart lyde som en svær kode at knække – for hvilken bryllupsgave lever evigt? Det gør en oplevelse, som de to elskende sammen har delt. Du kan derfor søge en liste med bryllupsgaver, som du med sikkerhed ved, at brudeparret kærligt vil mindes.

Den perfekte gave
En oplevelse, som brudeparret sammen har nydt, er sandsynligvis den mest mindeværdige bryllupsgave. Ved at have en oplevelse med som gave, som du ved, det nye ægtepar vil elske, giver du om muligt den ultimative bryllupsgave.

Den perfekte gave kan både bruden og gommen nyde godt af. Der findes masser af oplevelsesgavekort og udflugter, som du kan give i gave. Flere steder specialiserer de sig i at lave oplevelser specielt til nye ægtepar, så gaven, du giver, er med det romantiske, kærlige og personlige for øje.

Find den rigtige gave
Gå efter en gave, som passer til brudeparrets interesser. Er de glade for god mad? Udfordrende adventure? Behagelig afslapning? En oplevelse kan være alt lige fra et spa-ophold til faldskærmsudspring eller en vinsmagning. Fælles for alle oplevelser er, at parret er fælles om en aktivitet, der interesserer dem begge og får smilet og glæden frem.

Inspirationen til den helt perfekte oplevelse er overalt omkring dig. Vær opmærksom på parret. Du kender dem bedst. Måske har de altid snakket om at bungee jump? Måske klager den kommende brud over, at hun sjældent får set sin partner helt i øjnene i afslappende, romantiske omgivelser? Måske er de begge helt vilde med udsøgt kød og lækker vin?

Der findes sider online som DuGlemmerDetAldrig.dk, hvor du kan finde inspiration til den rette oplevelse til det kommende brudepar.

Vigtigst er, at gaven er én, du finder rigtig at give. Kun ved at du smiler ved tanken om at overrække oplevelsen, er gaven personlig og dermed den specielle bryllupsgave, som du med brudeparret kan snakke om mange år i eftertiden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sygehusene yder over evne 21. juli 2019 kl. 22.30

AF: MARTIN WOUTERS

stormøde mellerm… 21. juli 2019 kl. 08.57

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

Annonce