Annoncørbetalt indhold

Annonce: At læse bøger holder hjernen sund

Vi danskere bliver hele tiden ældre og ældre. Vi lever i høj grad længere, fordi vi ikke har så hårde fysiske jobs, som man havde tidligere, og samtidig er der kommet et utroligt stort fokus på motion og kost. Derudover er vi også blevet bedre til at kurere sygdomme, og der hvor sygdommene ikke kan kureres, der er der i langt de fleste tilfælde mulighed for at leve godt i længere tid, før sygdommen får overtaget.

Det er i høj grad i forhold til vores fysiske sundhed, der i de sidste mange år har været et stort fokus, men i løbet af de seneste år er der også kommet et større og større fokus på vores mentale sundhed, for den er mindst lige så vigtig som den fysiske. Derfor kan du her i denne artikel blive klogere på, hvordan du kan holde din hjerne sund hele livet ved at læse bøger.

De fleste af os læste bøger, dengang vi var børn og gik i skole, men herefter tog studier og arbejdsliv for manges vedkommende over, og i dag er bøgerne for de flestes vedkommende blevet skiftet ud med film og serier. Det ene udelukker dog heldigvis ikke det andet, men hvis du gerne vil holde din hjerne sund, kan det godt være en god ide at huske at læse en bog en gang imellem.

Sådan kommer du i gang

Det kan være overvældende pludselig at gå i gang med at læse bøger igen, når man har haft en pause fra det i mange år, for der er rigtig mange forskellige bøger og forfattere at vælge imellem. Derfor kan du nedenfor blive klogere på, hvordan du kan komme i gang.

For at du kan holde interessen på at læse og dermed også holde din hjerne sund, så er det vigtigt, at du vælger nogle bøger, der rent faktisk fanger din interesse. Er du til krimier, så find en god krimi i stedet for at læse en eventyrroman. Så start med at finde ud af, hvilken genre du er til.
Herefter kan du med fordel starte med at tage en tur på biblioteket og kigge nærmere på deres udvalg af bøger inden for den genre, som fanger din interesse.

Til dig der mangler inspiration

Mangler du inspiration til at komme i gang, så kan du med fordel starte med at undersøge, hvilke bøger den danske forfatter (sponseret link) Kim Fupz Aakeson har skrevet. Han har i løbet af de sidste mange år skrevet utrolig mange bøger – både for børn og voksne – og det kan være, at du finder hans bøger interessante. Ellers kan du spørge på biblioteket, om de kan anbefale en bog.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon