Annoncørbetalt indhold

Annonce: At værne om den du er gennem plakater

Dit hjem er dit allerhelligste. Det er her, hvor du skal kunne være dig selv, og hvor du har friheden til at indrette helt efter din egen lyst, smag og stil. Det kan dog for mange være svært at få personligheden ind i hjemmet. I stedet kan hjemmet nemt blive hvide vægge med et stift og kedeligt udtryk. Men hvad gør du med de hvide vægge? Læs med her, hvis du vil have råd til, hvordan du får mere personlighed på væggene og frem i din bolig gennem sjove og unikke plakater.

Fra astrofysikere til iværksættere - og så en tur i Løvens Hule Tidligere på året kunne man hos Danmarks Radio se et afsnit af det spændende program Løvens Hule. Her pitcher diverse iværksættere deres idé til en håndfuld kendte løver - altså investorer - som beslutter, om de gerne vil købe sig ind i virksomheden. I programmet var to drenge fra Aarhus som tidligere studerende astrofysik på Aarhus Universitet, men som nu har startet deres egen virksomhed: Dialægt. Efter de fremlagde deres forretning for investorerne fik de hele to løver til at købe sig ind i virksomheden, og siden dag har salgene blot steget, og de fleste mennesker kender nu til deres morsomme og personlige plakater.

At vise dig frem med plakater
Hos Dialægt laver de personlige og unikke plakater med et flot, stilrent og skandinavisk udtryk. Gennem deres plakater kan du med humor og selvironi vise dine gæster, præcis hvem du er. Mange af deres plakater består af en titel, som beskriver dig. Det kan være, at du er mor. Du kan også være lærer, gamer, hundeejer eller konfirmand. Ud fra titlen giver plakaten dig en masse citater, som du med sikkerhed kan spejle dig i. Kommer du fra Aarhus, Sønderjylland, Aalborg, Nordsjælland eller noget helt andet, så er der også her en plakat, som beskriver præcis, hvordan det er at komme derfra. Med en plakat med titlen “Herning” får du for eksempel citater om Øl på Tyren, Gøttsche-pøsler og Skraldebjerget - alle ting som er unikke for denne by, men fuld af gode minder og historier. Plakater som er sjove (sponseret link) kan hurtigt og nemt skabe et unikt og personligt udtryk i dit hjem, hvor det aldrig igen bliver kedeligt at kigge på væggene. Samtidig giver det dine gæster mulighed for at lære dig endnu bedre at kende - om det omhandler din hjemstavn eller dit arbejde.

Vær stolt af dig selv og lav din egen plakat
Hos Dialægt har du også mulighed for helt selv at udfylde en plakat med titler og citater som er helt unikke og personlige for dig. Ikke nok med at disse kan pryde dit hjem, så er de altså også en fantastisk og underholdende gave at kunne give til nogen, som du holder af. Kender du din partners helt skæve, personlige sider, så er det en rigtig sød gestus at få dem ned på papir - endda i plakatform - og dermed vise, at du kender ham eller hende rigtig godt og værdsætter disse unikke, personlige sider.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • dialaegt