Annoncørbetalt indhold

Annonce: Bæredygtige og eksklusive lædervarer i dansk design

Læder er et fremragende materiale: Det er eksklusivt, og det bliver smukt patineret med tiden.

Læder, der er et restprodukt fra køer, har med sin slidstærke overflade en lang holdbarhed, hvilket er en stor fordel i en verden med masseproduktion og overforbrug. Når læderet anvendes til lækre produkter, sikres det at der ikke går noget unødvendigt til spilde fra koens liv. På den danske webshop (sponseret link) byRavn har de specialiseret sig i at fremstille bæredygtige og eksklusive produkter i læder.

Alle produkter fremstilles og produceres på eget værksted i Danmark. Det sikrer dig et dansk designet og produceret produkt, og det muliggør, at der kan trykkes personlige tryk på alt fra nøgleringe til armbånd. Det betyder, at dine ønsker og behov er i centrum, og at skæve ideer og specialordrer med stor sandsynlighed kan blive til virkelighed på værkstedet.

Hos byRavn finder du et bredt sortiment af produkter i læder, herunder en bred vifte af forskellige nøgleringe, der kan tilpasses og designes, så det bliver den perfekte gave til din far, kæreste eller bedstemor. Sortimentet af eksklusive produkter spænder bredt, og hverken bolig, hund eller accessoires er overset på webshoppen. Du kan bestille hundehalsbånd i læder og få indgraveret hundens navn samt telefonnummeret på ejeren. Du kan også prioritere at puste nyt liv i boligen med læderremme eller greb i læder til det nyrenoverede køkken eller til skabslågerne i entreen. Hos byRavn er der designet og fremstillet accessories i læder, der er prikken over i’et til påklædningen, og som både er praktiske og stilede elementer i dagligdagen. Alt fra armbånd og tasker til nøgleskjulere og nøgleringe kan med en personlig indgraveret tekst kategorisere både husnøglen og cykelnøglen - og på den måde fuldende både nøglebundt og outfit.

Med produkter i læder fra byRavn får du udover det bæredygtige valg også produkter, der rammer ind i den skandinaviske boligtrend og modefænomen med rene linjer, minimalistiske detaljer og de eksklusive valg. De håndlavede produkter tilgodeser dine ønsker, og gør det muligt at personliggøre læderet med tryk efter eget valg. Det kan være specielle datoer, koordinater eller særlige symboler, der har en stor værdi for dig og dine nærmeste. På den måde kan et simpelt vedhæng eller nøglering få en helt særlig betydning, når du enten forærer det væk i gave eller forkæler dig selv. En nøglering med et personligt tryk kan dagligt medvirke til at du trækker på smilebåndet, når du ser datoen for jeres bryllupsdag eller ser jeres lille familie i tændstikfigurer og bliver mindet om, hvor heldig du er.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • annonce-lædervarer-i-høj-kvalitet