cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Bæreselen - nærvær og frihed på samme tid

Bæreselen til dig og dit barn, har eksisteret i mange år, men populariteten er stadigt stigende.
29. oktober 2018 kl. 14:19 Af Enomo.com

Annonce

En af årsagerne til dette er blandt andet muligheden for at have det nødvendige nærvær med dit barn, samtidig med at du har friheden til at foretage dig andre ting med begge hænder.

Lift, barnevogn eller at bære barnet i armene, er naturligvis en mulighed, når du skal have dit barn med dig rundt, hvad end det er rundt i huset eller uden for huset. Ulempen ved disse er dog at de kræver, at du konstant har én hånd eller begge hænder i brug, for at transportere barnet. Derudover opnår du, ved disse muligheder, kun det ønskede nærvær med barnet, ved at bære barnet i armene.
Med en bæresele(sponseret link) bliver der taget højde for begge aspekter - du genvinder friheden til at bruge begge hænder på noget andet, og samtidig har du dit barn tæt ind til kroppen og opnår derved det ønskede nærvær med barnet.

En bæresele kan benyttes både i og uden for huset. Ved brug af bæreselen i huset har du mulighed for at have barnet med rundt til de forskellige gøremål der måtte være i din dagligdag. Barnet behøver altså ikke ligge i en kravlegård eller seng, mens du er inde i et andet rum for at ordne vasketøjet - begge dine hænder er fri til at ordne vasketøjet, selvom du bærer på dit barn, når du benytter dig af en bæresele.
Du kan også med fordel benytte bæreselen uden for huset, eksempelvis på indkøb, hvor det ofte kan være en fordel at have begge hænder fri. Mange bæreseler er i dag fremstillet således, at de er lette at iføre sig og placere barnet i, også selvom du står alene med barnet ved supermarkedet eller derhjemme, og det er derfor en hurtig, nem men ikke mindst god måde, at have dit barn med dig.
Ved at have dit barn med dig i en bæresele, har du hele tiden tæt kontakt til dit barn, hvilket særligt kan have stor betydning i barnets første tid.

Når der her bliver talt om forskellige praktiske arbejdsopgaver, der kan kræve mange forskellige arbejdsstillinger og bevægelser, kan det være svært at komme udenom spørgsmålet om, hvorvidt det slider på både din og dit barns krop, at benytte en bæresele - og hertil er svaret et rungende nej.

Den ergonomiske bæresele for dig og dit barn
Der bliver stillet utroligt store krav til ergonomi og komfort, når det drejer sig om bæreseler, og du vil derfor kunne finde et bredt udvalg af bæreseler, der lever op til alle ergonomiske krav, både for dig og din krop, men ikke mindst også dit barns. Særligt er det for mange vigtigt, at bæreselen er fremstillet så barnet ikke tager skade, hvilket er forståeligt og noget der bliver lagt stor vægt på ved fremstilling.
Vil du finde den bedste bæresele for dig og dit barn, skal du derfor kigge efter en bæresele, der er designet og fremstillet, så den er komfortabel og ergonomisk korrekt for både dig og dit barn.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

pengespilde på torvet 25. marts 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Nødråb fra frontpersonalet 25. marts 2019 kl. 06.07

AF: ALICE MARGRETHE SELDAL

Guldborgsundlisten og… 22. marts 2019 kl. 11.26

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Ligegyldig vejudvidelse 21. marts 2019 kl. 11.44

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

Annonce